fbpx

(Sport)massage van Preaz

Vanaf 1 september is Preaz gestart met het geven van (sport-)massages in Sportcentrum Oudenrijn en het Hardloopcentrum van Rob Druppers. Wij doen dat in nauwe samenwerking met onze partner Medicort Sports & Orthopedic Care / Tamminga Fysiotherapie waarmee we al jaren succesvol samenwerken. PREAZ is een dienstverlenende organisatie van sportmasseurs en -verzorgers met als doel om de vitaliteit van sporters en niet-sporters en daarmee hun prestaties te vergroten.

Voor sporters en sportploegen
Wij zijn huisleverancier van (sport-)massages voor vele sporters en sportploegen in Nederland en zijn gevestigd in Utrecht, Amsterdam, Nieuwegein en op Sportcentrum Papendal en dus nu ook actief in Vleuten-de Meern. We starten met maandag als vaste dag en willen dat graag uitbreiden naar meerdere dagen in de week. ’s Middags masseren we in het hardloopcentrum en ’s avonds in het sportcentrum.

Herstelproces versnellen
Trainen, het leveren van sportieve prestaties of een drukke stressvolle baan zijn een constante belasting voor het lichaam. (Sport)massage helpt in die gevallen het herstelproces te versnellen, om fitter te worden en vermindert de kans op blessures of fysieke ongemakken. Onze massages zijn dus geschikt voor (top-)sporters, dansers en mensen die de vitaliteit van zichzelf willen vergroten.

Tarieven
Een standaardmassage duurt 30 of 45 minuten en wij hanteren twee standaardtarieven:

  • Topsporters met een A, B of HP status: € 25,- per 30 minuten
  • Particulieren: € 30,- per 30 minuten

Volg ons
Wil je meer over ons weten ga dan naar onze website www.preaz.nl of volgens ons via facebook, waar we dagelijks verslag doen van hoe we werkzaam zijn vanuit de ‘keuken’ van de (top-)sport.

We zijn super gemotiveerd om maandag te starten en om met jullie een bijdrage te leveren aan de vitaliteit van de sporters die actief zijn in het sportcentrum. Tot maandag!

Thijs Geurts

Sportmasseur/verzorger
+31618552472
thijs.geurts@preaz.nl

Interesse? 
Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven