Sportcentrum Oudenrijn krijgt Padelbanen!

Padel is de snelst groeiende en misschien wel leukste sport van Nederland. Deze sport is vanaf begin juli ook te beoefenen bij Sportcentrum Oudenrijn!

Om je kennis te laten maken met Padel heeft Sportcentrum Oudenrijn het volgende aanbod: in juli en augustus kun je eenmalig Padel uitproberen voor slechts €5 p.p. incl. racket huur + bal. 

Wat is Padel?
Padel is een combinatie van tennis en squash. Padel heeft als sport veel voordelen. Ten eerste is Padel gemakkelijk te leren. De opslag is altijd onderhands en de bal blijft langer en makkelijker in het spel. Dat komt omdat de baan ommuurd is. Een padelbaan is 20 meter lang en 10 meter breed. De puntentelling van padel is zoals bij tennis. Ten tweede is padel geschikt voor alle leeftijden. Het kan dus door iedereen op zijn eigen niveau worden gespeeld. Ten derde is Padel een teamsport: je speelt het met z’n tweeën of met z’n vieren. Daarnaast kun je Padel het hele jaar door buiten spelen vanwege de verharde banen. Tot slot is Padel een spectaculaire sport: het is snel, er is veel actie, de bal blijft lang in het spel en het is een tactische sport. Kortom: Padel spelen is gezond, je blijft lekker in beweging én het is bovenal leuk!

Heb je nog  vragen over Padel? Stuur dan een mailtje naar info@sportcentrumoudenrijn.nl. Houd de website in de gaten voor de laatste update.

 

 

 

 

 

 

 

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

Scroll naar boven