Spinningmarathon 19 november 2017

19 november Spinningmarathon voor het goede doel

In januari 2018 ga ik, Matthijs Hubbers (zo’n 2 à 3 uur per week spinner), een flinke uitdaging aan: de Kilimanjaro beklimmen. Met 5.895 meter hoogte de hoogste berg van Afrika én de hoogste vrijstaande berg ter wereld! En niet zo maar, nee, voor War Child!

Te vaak zien we elke dag op TV de ellende op de wereld, zonder dat we er iets aan (kunnen) veranderen. Ik ook. Maar dit is toch een mooie kans om wél iets toe te voegen, om ‘de oorlog uit het kind te halen’.
Eigenlijk bestaat deze uitdaging uit twee delen: 1. het fysieke en mentale, en 2. het bijdragen van een minimaal vereist sponsorbedrag. Dat eerste, dat moet ik zelf doen. Maar dat tweede, daar kunnen jullie mij mee helpen, dan doen we het samen!!

De meesten van jullie herinneren zich nog de spinning marathon van november 2015, toen ook al voor zo’n goed doel: Serious Request! We gaan het ongeveer hetzelfde doen als toen. Heb jij interesse, meld je dan NU aan via spinning@sportcentrumoudenrijn.nl! Daar kun je ook je vragen kwijt.

Informatie:

  • Je kunt per uur inschrijven, maar ook voor meerdere of alle uren in één keer. Geef dus duidelijk aan hoe laat jij wilt beginnen, en hoe laat jij van de fiets af stapt! Je kunt ook als bedrijf of als gezin inschrijven, en dan onderling de fietsbezetting regelen.
  • Per uur dat je een fiets huurt betaal je minimaal € 9,-.
  • Het wordt natuurlijk pas echt een sponsormarathon als jij je laat sponsoren door je omgeving: familie, vrienden, collega’s, zakelijke relaties! De vorige keer haalden we meer dan € 6.000 op! Zou ons dat nu weer lukken?
  • Voor de 3 grootste sponsorwervers stelt Sportcentrum Oudenrijn fantastische prijzen beschikbaar: de grootste sponsor krijgt liefst 12 maanden gratis abonnement (t. w.v. € 372,- !), de volgende 6 maanden (t.w.v. € 216,-!) en de nummer 3 ontvangt 3 maanden (t.w.v. € 123,-!). Écht klasse van je, Rob!
  • Wij zorgen onderweg voor fruit en een sportdrankje!

 

BELANGRIJK: omdat we de vorige keer in het 5e uur een wat lagere bezetting hadden laten we het einde nog even open: we gaan in elk geval 4 uur spinnen, maar kun jij ook een 5e uur aan: geef dit dan door in je aanmeldingsmail. Indien we de bezetting goed kunnen krijgen dan gaan we dat laatste uurtje ook door. Ik ga ook dat 5e uur doen, en jij?

NB Voor de goede orde: ik betaal mijn hele reis zelf, dus elke euro van jou komt bij War Child terecht!
Spin ze!!

Matthijs Hubbers

Scroll naar boven