fbpx

Spinning marathon haalt mooi bedrag op voor War Child

Matthijs haalt bijna €5000 op voor War Child!

Op zondag 19 november werd bij Sportcentrum Oudenrijn een 5-uurs spinning marathon gehouden ten bate van War Child. De opbrengst was fantastisch en overtrof de verwachtingen € 4.962,40!!
Sylvia, Marjolijn en Johan zaten om beurten op het podium om de 40-45 spinners op te zwepen. De muziek was gevarieerd  en bood voor elk wat wils, en zij konden elk hun eigen ‘handschrift’ kwijt. In totaal werd iets meer dan 200 uren gefietst door zo’n 75 mensen. Tijdens deze rit werd gezorgd voor energiedrankjes (AH Vleuterweide), appels en bananen (Plus Giel Smits) en heerlijk verse krentenbollen (Bakker Verkerk). Ook de bloemen bij de bedankjes waren gesponsord (Bloembinderij De Wetering)!

De opbrengst aan het einde van de marathon was € 4.706, al direct verhoogd door een nagekomen donatie van € 50. Matthijs was er even stil van. Later zijn nog andere bedragen ontvangen en zo kwam de eindstand uit op € 4.962,40.

Speciale aandacht daarbij voor een drietal leden die de grootste sponsorbijdragen in brachten:
– Els Schrijvers                  12 maanden abonnementverlenging
– Louis Brackel                  6 maanden
– Ria Breedveld                  3 maanden
Gefeliciteerd met jullie prijs!

War Child kan het kind niet uit de oorlog halen, maar probeert wel de oorlog uit het kind te halen. Zij doen dat in circa 15 landen over de hele wereld. Op 20 januari 2018 vertrekt Matthijs naar Tanzania om voor War Child de Kili-Challenge aan te gaan: het beklimmen van de Kilimanjaro (5.895m). Samen met opbrengsten uit zijn andere acties kan hij nu ruim € 7.500 bijdragen: genoeg om liefst 100 (!) kinderen een jaar lang onder de hoede van War Child te kunnen plaatsen!!

Scroll naar top