fbpx

Spinning marathon 5 juli, Fit again, happy to ride! We mogen weer

De afgelopen maanden waren voor niemand makkelijk en dat zal het ook de komende periode zeker nog niet zijn.
Gelukkig konden we een maand geleden beginnen met de buitenlessen en kunnen we vanaf a.s. woensdag ook (binnen allemaal ‘richtlijnen’) gaan starten met lessen binnen.
Zoals jullie wellicht hebben meegekregen is het personeel van Sportcentrum Oudenrijn een actie gestart om het centrum te helpen in de afgelopen lastige periode. Wij als spinninginstructeurs willen daar ook ons steentje aan bijdragen.
Omdat wij jullie als sporter nog steeds het beste tegen een acceptabele prijs willen blijven bieden, zijn WIJ als instructeurs ook gaan kijken hoe wij jullie weer zo goed mogelijk kunnen laten sporten.

Als spinninginstructeurs willen wij, Marjolijn, Matthijs en Johan op onze wijze het weer binnen kunnen spinnen kracht bij zetten.
Daartoe organiseren wij een 4 uur durende spinningmarathon op zondagmorgen 5 juli van 8:45-13:30 (voor mensen die minder dan 4 uur rijden is een kwartier schoonmaak en wisseltijd ingebouwd).
Achtereenvolgens zullen Johan, Matthijs en Marjolijn een uur verzorgen en dan gezamenlijk een uniek laatste uur met jullie rijden.

Omdat wij ons en ook jullie Sportcentrum Oudenrijn een warm hart toe dragen, vragen wij om ook echt in te schrijven.
Voor één uur vragen wij een minimale bijdrage van € 5 dat volledig naar het sportcentrum gaat, omdat ook wij dit belangeloos doen. Voor deze lessen kun je je inschrijven via baanreserveren-outdoor.
Naast de al gestarte crowdfunding actie willen wij op deze manier met jullie spinners ons sportcentrum steunen.

Onder het motto Fit again, happy to ride willen wij aan de slag.
Als speciale actie hebben we de SCO handdoek. Die is van jou als je voor 2 uur spinnen minimaal € 20 betaalt. (hiervoor aanmelden bij gaby.bos@sportcentrumoudenrijn.nl).
Heb je nog outdoor strippen over, die kun je dan mooi inwisselen. 1 strip is 5 euro
20 fietsen x 4 is 80 plekken laten wij samen zorgen dat die vol komen, als echte steun in de rug van SCO.

Wij als spinning liefhebbers doen dit jullie allemaal zodat we hopelijk nog jaren samen kunnen spinnen.
Jij doet toch ook mee!!

Groetjes Marjolijn, Matthijs, Johan

Scroll naar boven