fbpx

Spinning marathon 19 november mis ‘m niet!

19 november spinning marathon. Bij de meesten van jullie is inmiddels bekend dat we voor War Child een mooie spinning marathon gaan organiseren. De inschrijving is geopend en deze begint steeds beter te lopen.

Wat is er gebeurd ondertussen?

 • Sponsoren zijn met succes benaderd voor versnaperingen onderweg en voor de spinfietsen zelf;
 • De inschrijvingen beginnen op te lopen tot bijna de helft;
 • Publiciteit via lokale media;
 • Heel belangrijk: we hebben al nagedacht over de muziek per motivator! Om zoveel mogelijk variatie te garanderen wisselt elk half uur de motivator. Elk uur kunnen spinners op- en afstappen, zodat je altijd twee verschillende blokken fietst.

Wat kan je zelf nog doen? 

 • Je inschrijven!!!
  Of je nu 1 of meer of zelfs alle 5 de uren wilt spinnen: meld je aan via spinning@sportcentrumoudenrijn.nl
 • We zoeken nog een sponsor voor het transport van de spinfietsen. De fietsen moeten worden opgehaald in de regio van Venlo en naar het Sportcentrum worden gebracht. En het liefst ook weer terug. Heb jij toegang tot transport? Rij je op een flinke bus, of een bakwagen, of werk je bij een transportbedrijf en kun je ons helpen aan gratis of goedkoop vervoer? Belangrijk: hydraulische laadklep, regio Venlo, rond/in het weekend van 18-19 november.
  Elke euro die we besparen komt rechtstreeks ten goede aan de kinderen in oorlogsgebieden!
 • Je laten sponsoren. De fiets kost € 9,- per uur, maar het gaat er natuurlijk om om jezelf door je omgeving te laten sponsoren. Dat is fijn voor War Child, maar misschien ook nog wel voor jou: de drie grootste donateurs winnen een gratis sportabonnement bij Sportcentrum Oudenrijn van 12, 6 of 3 maanden!!

Heb jij vragen, stel ze dan ook via spinning@sportcentrumoudenrijn.nl !
Spin ze!!

Matthijs Hubbers

Scroll naar top