SCO Inside juni 2023 – Overig

Fietsen
Er worden de laatste tijd in deze regio meer fietsen gestolen dan gemiddeld en dat geldt helaas ook voor “onze” parkeerplaats. Zet je fiets dus goed op slot!
Voor alle duidelijkheid, de fietsenstalling is niet van het Sportcentrum, maar is onderdeel van de openbare parkeerplaats en van de Gemeente Utrecht. Wij hebben contact gezocht met de gemeente met het verzoek of het mogelijk is om de fietsenstalling uit te breiden, want op meerdere momenten is er te weinig plek. Dus weet dat we hiermee bezig zijn, alleen dergelijke trajecten kosten veel tijd. 


Mededeling parkeren
Op zondag 2 juli 2023 a.s. verwachten wij extra drukte op het parkeerterrein vanwege een open dag bij Politie Vleuten-De Meern.

Inloop fysio
Heb je een blessure of andere fysieke klachten? Dan ben je van harte welkom bij Fysio Holland tijdens het vrijblijvende inloopspreekuur op de woensdagochtend om 10.00 uur in SCO. Je ontvangt dan direct een kundig advies.
Er ligt op de fitnessbalie een inschrijfformulier waarop je je kan inschrijven.


Socials

Wil je op de hoogte blijven van alle inside nieuwtjes en nog veel meer? Volg ons dan op Facebook of Instagram.

Schrijf een review!
Wij waarderen het enorm als je een review schrijft voor op onze website! Let op, je moet dan wel ingelogd zijn via Google. REVIEW SCO

Scroll naar boven