fbpx

SCO Inside april 2023 – Junior Fit

Meivakantie Junior Fit:
In de meivakantie maandag 1 t/m vrijdag 5 mei zijn er geen jeugdlessen.
Alleen op woensdag 3 mei van 16.30 – 17.30 uur is er een Junior Fit 13 t/m 15 jaar!

Schrijf je NU in voor het BTA tenniskamp:
De BTA Tennis & Fun kampen zijn al bijna 20 jaar een begrip in de regio. Tijdens de schoolvakanties worden de kampen georganiseerd en zijn een mooie mix van tennis en uitdagende FUN-activiteiten. Wist je trouwens dat je niet aangesloten hoeft te zijn bij BTA om deel te mogen nemen aan de kampen. Iedereen is dus welkom! De kampen worden geleid door gediplomeerde trainers en professionele begeleiding en vinden plaats in Sportcentrum Oudenrijn in Vleuten – De Meern. Op 2 en 3 mei aanstaande organiseren wij de lente editie. Schrijf je nu in door te klikken op DEZE LINK.

NOS Jeugdjournaal:
Dinsdag 18 april hadden wij bezoek van de NOS! Zij hebben samen met onze Cesar een jeugdjournaalpodcast gemaakt over fitness voor kinderen.
In de aflevering van de NOS Jeugdjournaal-podcast duiken Malou van der Starre en Bart Tuinman onze sportschool in. Steeds meer kinderen zijn daar te vinden, maar is dat wel een goed idee?
Samen met jeugdtrainer Cesar Roelofsen en sportarts Linda van den Berg beantwoorden Bart en Malou de vragen van kinderen. Of het goed is om een sixpack te trainen als kind bijvoorbeeld.

Scroll naar boven