fbpx

SCO Inside april 2023 – Fitness & Health

Nieuwe luchtbehandeling:
Super goed nieuws! In de week van 22 mei wordt er in het gebouw van de fitness & health een compleet nieuw luchtbehandeling systeem geïnstalleerd. Dit betekent vooral dat de doorstroming van lucht enorm gaat verbeteren. Niet dat het onvoldoende was, maar uiteraard wel voor verbetering vatbaar en de eisen zijn na ruim 14 jaar ook veranderd. Daarnaast heeft corona ook invloed gehad. Een enorme investering, die wij niet gaan “zien”, maar hopelijk wel als zeer positief gaan ervaren. 


Nieuwe promo 2023:
Wie heeft ons nieuwe promofilmpje al gezien? Wij zijn er enorm trots op!

Spinning:
Vanwege het mooie weer hebben wij het rooster op de zondagochtend en maandagavond aangepast. Vanaf nu zal er elke zondag 08.45 uur een spinningles van Johan en elke maandagavond om 19.30 uur een spinningsles van Linda zijn.


Opbrengst Alpe d’HuZes:
Op zaterdag 18 maart heeft onze spinninginstructeur Johan een 12 uurs spinningmarathon gehouden voor Alpe d’HuZes. Vele van onze spinningleden hebben één of meerdere uren meegefietst. Met bijzondere vermelding voor Diny die maar liefst 9 uur heeft meegefietst. Johan zelf maakte de 12 uur vol. Aan het einde van dag kon de balans worden opgemaakt en werd uiteindelijk het mooie symbolische bedrag van € 666,- opgehaald.
 
Meditatierit spinning:
Op vrijdag 12 mei verzorgt Johan een spinning meditatierit. 
Van 19.30 uur tot 21.00 uur word je meegenomen in een vlakke rit, zonder moment van staan. Een vlammeditatie, ademhalingsoefeningen en het in trance langdurig rijden op hoge snelheid zijn onderdeel van de 90 minuten. Inschrijven kan via specials op de groepslessen pagina.

Challenge van de maanden mei en juni:
Elke maand starten wij met een nieuwe Fitness challenge om iedereen uit te dagen, doe jij mee?

Scroll naar boven