fbpx

Padelbericht n.a.v. persconferentie 23 feb.

Beste padellers,

“Ze” kunnen in ieder geval niet meer zeggen dat wij allemaal geen lange adem hebben. Poeh, wat duurt het toch lang allemaal. Geen nieuws, geen aannames, maar even de feiten. Tot en met 15 maart kun je padellen maar met maximaal 2 personen. Padellen met zijn vieren mag wel vanaf 3 maart, maar dan is de voorwaarde dat je allemaal 26 jaar of jonger bent. Mail ons als dat van toepassing is zodat wij het weten: info@sportcentrumoudenrijn.nl

Maar ook goed nieuws. De padelbanen zijn verhuisd en gereed. Het kan dus weer!! Er zijn nog wel wat restpunten maar die zijn niet van invloed op het kunnen padellen of niet.

En het moet gezegd, de locatie is veel beter!

Daarnaast verruimen we vanaf 3 maart de openingstijden. Voorlopig tot en met 15 maart.
Maandag tot en met vrijdag: van 9:00 uur tot 20:30 uur
Weekend: van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Voor de padellers met een lidmaatschap zullen wij de tijd waarin je beperkt kon spelen (maximaal 2 personen) voor 50% achter het lidmaatschap zetten. Voor de verloren tijd dat je niet kon padellen zullen wij dit voor 100% achter het lidmaatschap zetten.

Als je nog vragen hebt dan kun je ons bereiken via: info@sportcentrumoudenrijn.nl. Wij vragen om jullie geduld als het gaat om het beantwoorden van alle mails. Je kunt je wellicht voorstellen dat wij veel mails ontvangen en dat kost wat doorlooptijd.

Houdt vol, blijf fit, blijf gezond!

Sportieve groet,

Team Sportcentrum Oudenrijn 

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

Scroll naar top