Padel De Meern

Welkom op de Padel De Meern

Padel is een snelgroeiende sport in Nederland en Padel De Meern is de perfecte plek om te beginnen met spelen! Wij zijn een gloednieuwe padelclub gelegen in het hart van De Meern en bieden een prachtige faciliteit aan voor alle padelliefhebbers, of je nu een beginner of een ervaren speler bent.

Onze club beschikt over twee nieuw aangelegde padelbanen die voldoen aan de hoogste normen van de sport. Met onze state-of-the-art LED-verlichting kan er zelfs in de avonduren worden gespeeld. Bovendien bieden wij een breed scala aan padellessen aan voor spelers van alle niveaus. Of je nu je techniek wilt verbeteren, je spel wilt opfrissen of gewoon wat plezier wilt hebben, onze professionele instructeurs staan klaar om je te helpen.

Maar Padel De Meern is meer dan alleen een padelclub. Ons doel is om een hechte gemeenschap van padelliefhebbers te creëren die samen kunnen genieten van de sport. Daarom organiseren wij regelmatig evenementen, toernooien en sociale bijeenkomsten, zodat je andere spelers kunt ontmoeten en je speelvaardigheden kunt verbeteren.

Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan bij Padel De Meern. Of je nu wilt beginnen met padel of je vaardigheden wilt verbeteren, wij bieden de perfecte plek voor jou. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze club, lessen en evenementen. Wij verwelkomen je graag bij Padel De Meern!

Padel bij Sportcentrum Oudenrijn

Op zoek naar Padel in De Meern en omgeving? Bij Sportcentrum Oudenrijn ben je welkom voor lessen, competitie en losse baanhuur!

BTA verzorgt bij Sportcentrum Oudenrijn de padellessen. Momenteel zijn er geen mogelijkheden om in te schrijven voor lessen. Je kunt uiteraard wel een keer een baan huren of lid worden om bij ons te padellen. Na de zomervakantie zal BTA weer lessen aanbieden!

Fitness & Groepslessen – Gratis proefles?
   Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Vul dan hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
    

   Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

   Scroll naar boven