fbpx

Opening wellnessruimte en douches

Vanaf maandag 20 juli zullen onze wellness, douches en toiletten in de kleedkamers weer geopend zijn.

Omdat veiligheid voorop staat geldt voor de wellness (sauna/stoombad/relaxruimte) dat hier gereserveerd voor moet worden. De tijdsblokken hiervoor zijn gelijk aan die van de fitness en op elk uur is er een maximum van vijf personen. Het eerste blok in de ochtend en het laatste blok in de avond zal de sauna niet beschikbaar zijn. Reserveren kan ‘gewoon’ via baanreserveren en reserveringen van de sauna tellen niet mee voor de twee boekingen die een week vooruit gedaan mogen worden.

Voor de douches en toiletten in de kleedkamers van de fitness geldt dat deze ook gebruikt kunnen/mogen worden door diegene die voor individueel sporten komen. Om de groepen goed ‘gespreid’ te houden zal dit echter wel binnen de huidige tijdsblokken moeten. We blijven iedereen dan ook vooral oproepen om zoveel mogelijk thuis te douchen.

Voor de deelnemers aan de groepslessen geldt dat ze gebruik mogen maken van de douches in de voorste twee kleedkamers van de sporthal. We beseffen dat dit niet de ‘luxe’ is van de fitnesskleedkamers, maar ook hier gaat de veiligheid voor.

Tot snel in het Sportcentrum! 

Scroll naar boven