fbpx

Nieuwsbrief november – Racket & Zaalsporten

Tennis: 
Wist je dat er al vele jaren een toptennisster en jeugdige talenten bij ons train(t)en? Deze trainingen worden verzorgd door de talent- en toptennis academy BTA, een KNLTB gecertificeerde tennisschool. Vanaf oktober trainen ze op onze binnenbanen en in de zomerperiode (april – september) trainen ze buiten. Het is echt een genot om naar te kijken!

Padel:
Competitie voorjaar 2023
Wil je in het voorjaar van 2023 met je team padelcompetitie spelen? Laat dit dan voor 9-1-2023 aan ons weten door een mail te sturen naar MAILPADEL
Vanaf het voorjaar 2023 is het voor het eerst ook mogelijk om met een damesteam te spelen.

KNLTB Lidmaatschap
Heb je momenteel een KNLTB lidmaatschap en wil je deze NIET verlengen? Zeg dit dan op voor 1 december 2022, door een mail te sturen naar MAILPADEL

Lessen
Momenteel zijn de lessen in volle gang. Medio december starten wij de inschrijving voor een nieuwe lescyclus van 8 lessen die in januari zal starten. Meer informatie volgt. Op PADELLESSEN staat altijd de meest actuele informatie.

Misbruik lidmaatschap
Helaas zijn er mensen die misbruik maken van onze “spelregels”. Zo wordt er gereserveerd onder de naam van iemand die lid is, maar komt er iemand anders spelen. Heel erg flauw, maar wij gaan binnenkort regelmatig controleren en als er misbuik wordt gemaakt dan moeten wij helaas maatregelen treffen en zullen wij het lidmaatschap stopzetten.

Clubgevoel
Komende tijd gaan wij onderzoeken hoe wij het terras “gezelliger” kunnen maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het realiseren van luidsprekers en het toevoegen van  verlichting. Daarnaast zijn we bezig om in 2023 een (intern) toernooi te organiseren. Kortom, wij blijven er alles aan doen om het clubgevoel te stimuleren.

Squash
In augustus en september zijn alle squashbanen gerenoveerd. Ze zien er weer als nieuw uit. Ook zin om een balletje te slaan? Klik op SCOSQUASH om te reserveren!

Sportzaal
Het basketbal seizoen is weer begonnen. Misschien is het leuk om eens een wedstrijd te kijken. Check hiervoor de websites van onze verenigingen: UBALL(talentacademy), SVO  (de vereniging voor jong en oud(er)) en SC Antilope (rolstoelbasketball).

Scroll naar boven