Nieuwsbrief februari – Fitness & Health

Spinningmarathon voor Alpe d’HuZes
Op zaterdag 18 maart gaat onze spinninginstructeur, Johan van der Waal, ondersteund door zijn collega’s, 12 uur achter elkaar spinningles geven voor Alpe d’HuZes. KLIK HIER voor zijn specifieke actie. 

Kom tussen 9.00 uur en 21.00 uur ook één of meer uren mee spinnen. Zo doneer je per uur dat je meedoet € 6,- voor dit mooie doel. Vraag ook je familie en vrienden om mee te doen! Het bedrag gaat 1:1 naar de stichting en KWF Kankerbestrijding. Schijf je nu in via DEZE LINK

Voor alle duidelijkheid: Alpe d’HuZes wordt jaarlijks door ongeveer 5.000 deelnemers beklommen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Challenges:
Wist je dat er vanaf januari elke maand een andere challenge op de fitnessvloer is? De push-ups challenge van januari is gewonnen door Litsa Nalmbanti bij de dames en Dylan Hoppezak bij de mannen. Gefeliciteerd!

Doe jij deze maand ook mee! Vraag aan de fitnessinstructeurs welke challenge er deze maand is.Groepslessen Clubjoy at Home exclusief voor leden:
Met veel genoegen kunnen wij jou een extra service aanbieden, waarmee je nog meer sportiviteit uit je lidmaatschap kunt halen. Hiermee kun je op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig zijn met sport, gezondheid en lifestyle.
Indien je graag gebruik wilt maken van ClubJoy at Home, maak dan eerst een ClubJoy-at-Home account aan op www.clubjoyathome.tv. Je dient je te registreren met je eigen e-mailadres en kiest zelf een wachtwoord. Voer onze clubcode in als betaalmiddel: NAvvQxzh

Houd rekening met elkaar:

Het verzoek van veel leden is om bij het sauna gebruik erop te letten dat je zachtjes praat, vooraf gaat douchen en geen ondergoed of badkleding aan hebt en een (grote) handdoek gebruikt. Lijkt ons ook wel zo netjes!

Daarnaast nog wat regels, zodat het voor iedereen leuk blijft:
– Beperk telefoongebruik op de vloer en in de kleedkamers; 
– Neem altijd een handdoek mee tijdens het sporten;
– Geen tassen mee naar boven nemen;
– Niet omkleden op de fitnessvloer of in de zalen;
– Geen buitenschoenen gebruiken op de fitnessvloer of tijdens de groepslessen;

 

Scroll naar boven