fbpx

Nieuwe FunXtion Experience Station wordt in gebruik genomen

In de week van 9 t/m 15 januari 2017 presenteren wij met trots de nieuwe FunXtion Experience Station (grote Ipad op de FunXtionvloer) . Wellicht heb je deze boven al zien staan, maar nu mag je er ook zelf mee aan de slag.

Wanneer
Maandag- en donderdagavond, maar ook woensdag- en zaterdagochtend staan in het teken van de FunXtion Experience Station. Onze instructeurs zullen naast de reguliere en skifit funXtionlessen extra uitleg geven over de nieuwe FunXtion Experience Station. Dit kan zijn doormiddel van mondelinge uitleg maar ook door extra workouts en challenges. De instructeurs zullen deze dagen rondlopen en vragen of je meer wilt weten over de nieuwe FunXtion Experience Station. Je kunt je er dus niet voor inschrijven.

Voor de reguliere FunXtionlessen moet je je overigens nog wel gewoon inschrijven.

RFID-bandje
Om je eigen FunXtion workout te creëren of om je prestaties te meten én dus te verbeteren heb je een RFID-bandje nodig. Deze zijn in de week van 9 t/m 15 januari te winnen. Onze instructeurs zullen je extra uitdagingen geven, win je de uitdaging dan ontvang je een RFID-bandje. In totaal worden er komende week 30 bandjes vergeven. Durf jij de FunXtion uitdagingen van onze instructeurs aan?

Wat moet je doen?
Download de FunXtion app en registreer jezelf, pas dan kun je aan de slag met de nieuwe FunXtion Experience Station. Laat dat even zien aan de balie en je krijgt een kopje koffie/thee gratis in het grand café. Om je eigen FunXtion workout interactiever te maken, heb je een RFID-bandje nodig. Deze zijn vanaf 16 januari 2017 aan de balie te verkrijgen.

Scroll naar boven