Nieuwsbrief november

*|MC:SUBJECT|*

Beste leden,

Een nieuwe nieuwsbrief vol informatie over nieuwe collega's, een reis die wij gaan maken, ervaringen van Expeditie SCO en meer..!   

Op reis met Sportcentrum Oudenrijn! 

Sportcentrum Oudenrijn en Maureen Voorn-Somowidjojo (travel counsellor) organiseren voor de eerste keer in de historie een reis naar de Spaanse zon. De bedoeling is dat we sporten,
maar zeker ook ontspannen. Gewoon er even lekker tussenuit. Genieten van de voorjaarszon, sporten, eten, drinken. Wij (Maureen, Sandra en Liana) zullen er zoveel als mogelijk aan doen om het naar je zin te maken, maar uiteraard gaan we zelf ook genieten. Iedereen is welkom!. Niets moet.

VES zomeractie winnaars

De VES zomer actie ('Win een reis naar Madeira') is succesvol verlopen. Er zijn veel stempelkaarten ingeleverd en uit meer dan 12.000 vol gestempelde spaarkaarten van alle aangesloten VES Sportcentra zijn de winnaars van de Active Summer Actie getrokken. Veel leden hebben een paintball arrangement voor 10 personen gewonnen.  En Bibi van Walderveen heeft zelfs een wellness dagentree voor 2 personen bij een Fitland Wellnessresort gewonnen.
Van harte gefeliciteerd! 

Goed nieuws voor onze groepslessers! 

We zijn inmiddels in het bezit van nieuwe bodypump materialen!! Zoals jullie ongetwijfeld weten was dit aan vervanging toe. Daarnaast zijn er ook 4 nieuwe kickbokspalen geleverd voor de kickbokslessen op maandag en de kick & funlessen. Weer een goede reden om mee te doen maar zeker ook om mee te blijven doen!!!

Even voorstellen.. onze nieuwe collega in de Kidsclub: Prathibha! 

Sinds eind september ben ik iedere zondag te vinden in de Kidzclub bij Sportcentrum Oudenrijn. Mijn naam is Pratibha en ik vind het ontzettend leuk om met kinderen bezig te zijn. Ik heb zelf twee dochters Disha van 8 jaar en Aliesha van 5 jaar. Daarnaast woon ik in Vleuten en ben getrouwd met Pinka. Oorspronkelijk kom ik uit India, daar heb ik de opleiding voor kinderpsychiatrie afgerond.
 
Ik vind het ontzettend leuk om het team te komen versterken. Hopelijk zie ik je kinderen op zondag bij de Kidzclub, dan gaan we er een gezellige ochtend van maken!
Expeditie SCO, een update!
Irma: 'De les is top, niet piepen en niet opgeven. We gaan ervoor met z'n allen!' 


In september zijn we gestart met de 2e expeditie bij Sportcentrum Oudenrijn. Een 12-week challenge waarbij deelnemers aan de slag gaan om hun leefstijl voorgoed te gaan veranderen. Alle deelnemers hebben hun persoonlijke doel(en) en zijn daar inmiddels zo'n 5 weken mee bezig!
Twee deelnemers delen hun ervaring met ons: 

'...Of het makkelijk is, nee absoluut niet maar door Eelke heb ik weer plezier in het sporten en een goede stok achter de deur om er ook echt voor te gaan. Marit help met de voeding aangepast op mijn levensstijl waardoor dit ook leuk en makkelijk vol te houden blijft.'

'..ook al denk je dat je het goed doet het kan dus altijd beter! Voornamelijk het minderen van suikers, goh is het dan nu echt tijd om de dropjes en chocola te vervangen door iets gezonds?'

Lees hier hun hele verhaal:
Even voorstellen.. onze nieuwe collega achter de bar: Jur! 

Hallo ik ben Jur Groendijk, ben 18 jaar oud.
Ik doe nu de opleiding Sport en Bewegen in Utrecht, daarnaast ben ik erg sportief. De sport die ik zelf doe is tennis, verder heb ik ook jaren gevoetbald.  
Ik hoop jullie allemaal een keer bij ons aan de bar te zien!
Fit de wintersport in! 

Vanaf december zullen wij weer gaan starten met onze Skifit lessen bij de FunXtion. Binnenkort hier meer informatie over. Hou de flyers op de deuren van de kleedkamer en bij de fitnessbalie in de gaten! 
Werkzaamheden Europaweg  

Start herplantingswerkzaamheden en kap zieke wilgen:
Van 31 oktober tot en met 9 december 2016 werken ze aan en rondom de bomen op de Europaweg. Er wordt gestart met het kappen van de zieke wilgen en vervolgens gaan herplanten. Uiteraard zullen ze proberen om de overlast zov eel mogelijk te beperken, toch is het onvermijdelijk dat het werk invloed heeft op de bereikbaarheid van het sportcentrum. Om het werk goed en veilig uit te voeren, worden er verkeersmaatregelen genomen. Ter plekke zijn tijdelijke omleidingen met borden aangegeven voor fietsers en automobilisten. Hou hier dus rekening mee de komende periode. 

Onze jarigen in november

1 november: Paul (facilitair medewerker)
4 november: Eelke (groeplessen)
9 november: Marco B.(facilitair medewerker)
19 november: Marco S. (management)
21 november: Mireille (administratie)
22 november: Susan (balie)
 
Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma en wo:
07:00 - 23:00 uur

Di, do en vr:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*