Nieuwsbrief februari 2017

*|MC:SUBJECT|*

Beste leden,


Er staat deze maand weer veel te gebeuren bij Sportcentrum Oudenrijn.
Zo willen we met een aantal van mensen de berg der bergen gaan bedwingen namelijk de Mont Ventoux in Frankrijk. Op 17 februari wordt er een uitdagende step les gegeven met naderhand een heerlijk drankje in ons Grand Café. Ook vragen wij ons af of je wel eens aan Personal Training hebt nagedacht. Marlies deelt haar ervaring.

Verder besteden wij aandacht aan de drukke en rustige momenten op onze fitnessvloer. We willen je attenderen op het feit dat deze maand de laatste kans is om de Skifit Funxtionlessen te volgen. 
Ook wil Lekker Puh je graag helpen bij het beheersen van je gewicht voor jeugd en gezin. Voor de zomer op gezond gewicht, hoe fijn zou dat zijn?

Tot slot krijg je in ons Grand Café een heerlijk ambachtelijk gebakken koekje bij de koffie en hebben we een verfrissend alternatief voor fris-en sportdranken.
Sportcentrum Oudenrijn goes Mont Ventoux

Sportcentrum Oudenrijn organiseert van 22 t/m 25 juni 2017 een reis naar de berg der bergen namelijk de Mont Ventoux in Frankrijk. Het doel is om de Mont Ventoux met een racefiets te gaan bedwingen. Jasper van Leeuwen en Thomas van Amerongen gaan mee als begeleiders en gaan ervoor zorgen dat het doel wordt bereikt namelijk: de top van de Mont Ventoux!

Nieuwsgierig geworden en zin in deze uitdaging? Meer informatie ligt bij de balie van het Sportcentrum.
Dat is andere koek!

In ons Grand Café krijg je altijd een heerlijk koekje bij de koffie, maar het zijn andere koekjes dan je gewend bent. Deze koekjes komen van de koekfabriek en zijn niet alleen vers én overheerlijk, maar zijn ook gemaakt door mensen met een (verstandelijke) beperking. Zij zetten zich gezamenlijk in om met liefde en aandacht de lekkerste koekjes voor onder andere Sportcentrum Oudenrijn te bakken. 

Zin gekregen in een 100% ambachtelijk gebakken koekje? Kom dan naar ons Grand Café voor een overheerlijk koekje bij de koffie.  
Ook wel een stiekem nagedacht over Personal Training? 

De wil om de leefstijl op een positieve manier te veranderen is er wel, maar dat laatste zetje is toch lastig? Ons team van personal trainers wijst je graag de juiste weg en helpt je om de gewenste resultaten onder persoonlijke en professionele begeleiding te bereiken en te behouden. 

Marlies traint al enige tijd onder persoonlijke begeleiding van Eelke. Hieronder vind je haar ervaring.

             
Fit de wintersport in! 

Skifit is een funxtion les. 

Bij deze les train je de spiergroepen die het meest belast worden tijdens de skivakantie.

Denk daarbij aan de benen, billen, core (=buik/rug/romp gedeelte) en uiteraard je stabilisatie, balans.

Deze les wordt tijdens de wintersport maanden, maandelijks op een andere dag geven, om alle leden een kans te geven, deze les mee te kunnen doen.

In februari staat de funXtionles van de zondagochtend in het teken van de Skifit. Dit is je laatste kans om die spiergroepen te trainen die je het meest belast tijdens de skivakantie. Daarna zijn er weer gewoon funXtion lessen.

 

Drukke momenten op de fitnessvloer

De afgelopen maand is het wat drukker geweest op de fitnessvloer dan normaal, maar dat is ook niet zo gek: mensen hebben goede voornemens en gaan fanatiek aan de slag met sporten. En dat moedigen wij alleen maar aan. In februari hebben de meeste mensen vaak hun routine en draai gevonden dus zal het wat meer worden verdeeld. 

Heb jij nog niet helemaal je sportflow gevonden?
                                                                       

17 februari een uitdagende step special

Op vrijdag 17 februari aanstaande om 19:00 uur geeft Liana een uitdagende steples, waar iedereen aan kan deelnemen die enige steples ervaring heeft. De les wordt gegeven in de grote zaal van het Sportcentrum. Deze step special is een atletische, freestyle work-out met een hoog fun gehalte. Na deze les ben je van harte welkom in ons Grand Café voor een drankje, want dat heb je dan wel verdiend.

Lijkt het je leuk om hier aan deel te nemen? Vanaf vrijdag 3 februari kun je je bij de balie inschrijven voor deze uitdagende step special. Bij minimaal 10 inschrijvingen gaat de steples door.

Lekker Pûh!!! Gewichtsbeheersing voor jeugd en gezin.

Goede voornemens doorpakken en doelen halen.

De eerste maand van 2017 is alweer voorbij, wat gaat het snel hè! Vaak worden er aan het begin van het nieuwe jaar goede voornemens gemaakt. Wat zijn jouw goede voornemens en lukt het nog om ze na te komen en eigen te maken? Bij Lekker Pûh!!! kijken we natuurlijk ook naar aanpassingen in het leefpatroon, dit blijven geen voornemens maar worden doelen. Haalbare doelen. Meer bewegen, minder snoepen liggen voor de hand. Deze maken we concreet en meetbaar. Hoe vaak en hoelang wordt er bewogen, hoeveel koek en snoepmomenten ga je nemen in de week? We tv’en hierover, zo heet bij ons fantaseren, hiermee leer je plannen en dus vooruit denken. Wat gaat er al goed en hoe kunnen we dit uitbreiden of toepassen in lastige momenten? Samen kijken we naar mogelijkheden en leren van onze succesmomenten maar ook van momenten die nog beter kunnen. Dit alles op de weg naar je gezonde gewicht. Misschien wel een gezond gewicht voor deze zomervakantie, hoe fijn zou dat zijn?

Ken jij, of ben jij iemand, die wel wat extra steun en kennis kan gebruiken op de weg naar je gezonde gewicht? Neem dan vrijblijvend contact met mij op: Sjuul@lekkerpuh.net of op 06-3040506.

O2Life nu verkrijgbaar in Grand Café

O2Life is een verfrissend alternatief voor fris- en sportdranken. Een koolzuurvrije dorstlesser op basis van natuurlijk mineraalwater. En om de O2Life extra fris te maken, is er extra zuurstof aan toegevoegd. Deze O2Life is verkrijgbaar in vier heerlijke smaken te weten: lemon & grapefruit, orange & citrus, apple & kiwi, red fruit cranberry.

Nieuwsgierig geworden naar O2Life? Bestel de O2Life dan nu bij ons Grand Café en ervaar de sensatie! 
Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma en wo:
07:00 - 23:00 uur

Di, do en vr:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*