*|MC:SUBJECT|*
Beste padellers,


Vanaf morgen (woensdag) zal het weer mogelijk zijn om online te reserveren voor padel bij Sportcentrum Oudenrijn! Helaas zijn de mogelijkheden hiervoor nog wel beperkt en gelden er voorwaarden.

In deze mail staat dit alles beschreven. Lees deze mail dus goed door vóór je reserveert!

Sportieve groet,

Sportcentrum Oudenrijn

Voorwaarden

Zoals jullie mogelijk al gehoord hebben heeft de KNLTB vorige week een nieuw protocol gepubliceerd waarin het, onder voorwaarden, weer is toegestaan om met 4 personen op één baan te spelen. Dit geldt voor zowel tennis als voor padel. Goed nieuws!

Één van de voorwaarden was dat deze ‘versoepeling’ was afgestemd met de gemeente/veiligheidsregio. Gisteren (maandag) hebben we ook van hen toestemming gekregen.

Een andere voorwaarde is dat spelers ten alle tijden tenminste 1,5 meter afstand tot elkaar bewaren. Dus ook met je medespeler. We vragen jullie met klem hier de discipline voor op te brengen.

Zolang de horeca van Sportcentrum Oudenrijn nog gesloten is moet je buitenom (rechts van ingang) lopen. Via het terras naar binnen, daar moet je jezelf dan melden bij een medewerker.

Klik hier om de richtlijn verantwoord tennissen en padellen van de KNLTB in z’n geheel te bekijken.

Beperkte beschikbaarheid

De komende we(e)k(en) zal de beschikbaarheid van padelbanen helaas nog fors beperkt zijn. De oorzaak hiervoor ligt simpelweg in het feit dat het voor het Sportcentrum noodzakelijk is om de padelbanen ook te gebruiken voor andere sportactiviteiten, zoals groepslessen. Het zal bekend zijn dat binnen sporten nog niet is toegestaan. En hoe vervelend dat ook is voor iedereen, wij moeten deze keuzes maken om als Sportcentrum te kunnen overleven, iets waar iedereen op langer termijn profijt van heeft want dan blijven we bestaan!

Deze week komt het Outbreak Management Team met een advies over het eerder openen van sportscholen. De verwachting vanuit de branche-organisatie is dat het een kwestie van enkele weken zal zijn voordat we weer naar binnen mogen. Zodra we naar binnengaan zullen de padelbanen weer volledig beschikbaar komen.

Uiteraard compenseren we iedereen die lid is of een strippenkaart of contract heeft ook gedurende de periode van een beperkte beschikbaarheid.
 

Leden
Voor leden geldt dat ze de periode tussen sluiting van de padelbanen (16 maart) en de datum dat de padelbanen weer volwaardig beschikbaar zullen zijn, achter hun huidige einddatum aan ‘geplakt’ krijgen. Uiteraard mogen leden nu (gedurende mindere beschikbaarheid) wel gewoon spelen.
 

Strippenkaarthouders
De geldigheid van de strippenkaarten wordt verlengd met dezelfde periode. Vanaf 16 maart tot en met het moment van volwaardige beschikbaarheid.
 

Contracthouders
Hier nemen we persoonlijk contact mee op om een passende oplossing te vinden.
 

Les

Vanwege de beperkte beschikbaarheid in de avonden is het aantal opties voor les beperkt. We zijn aan het proberen een korte cyclus van padellessen aan te bieden in het weekend. Zodra hier meer nieuws over is zullen we jullie hierover informeren.

Vragen?

Wij hopen (rekenen) op jullie begrip maar wensen jullie vooral veel plezier want hoe je het ook ziet, er mag toch weer padel gespeeld worden! Voor vragen en/of opmerkingen vraag ik je ons te mailen op info@sportcentrumoudenrijn.nl.

Facebook
website
Instagram
Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*