*|MC:SUBJECT|*

Beste Leden,


Het heerlijke winterweer zorgt er voor dat je er lekker op uit wilt gaan. Het is koud, maar wel lekker zonnig. Even een frisse neus halen en dan een lekker kopje chocolademelk na afloop, heerlijk!

Je hoofd is weer leeg en heeft weer ruimte voor nieuwe initiatieven: zo ook Sportcentrum Oudenrijn. In deze nieuwsbrief vind je onze plannen voor 2018. Daarnaast kun je je inschrijven voor de tai chi bal workout special én biedt O2sports groepslessen voor buiten aan. Vertelt de familie Broekman over hun ervaring met Personal Training en maakt Maud de winnaar bekend van de actie: persoonlijk voedingsadvies.
Kom op 9 maart naar de Tai Chi bal workout special!

De letterlijke vertaling van chi bal is energiebal. Je kunt het zien als positieve energie, die je graag bij je wilt houden. De tai chi bal workout wordt een combinatie van tai chi, yoga en pilates met stretching. En zal in het teken staan van balans, het ontwikkelen van spierkracht en het trainen van een los en soepel lichaam. 

Wil je meedoen met deze tai chi bal workout special? Geef je dan op bij de balie! 

Coming soon: O2sports!!

Heb jij interesse om buiten groepslessen te volgen? Wij hebben voor jou de oplossing gevonden: O2sports!!! Gezellig samen met oude of nieuwe vrienden gezond bezig zijn. Wij bieden groepslessen voor alle niveaus en alle leeftijden! Elke les begint en eindigt bij Sportcentrum Oudenrijn. En als je lid bent van de F&H van Sportcentrum Oudenrijn dan kun je lid worden voor een speciaal tarief. Binnenkort volgt er meer informatie.

Kun je niet wachten? Mail ons dan: info@o2sports.nl

Wat kun je nog meer verwachten in 2018?
 
Na het vervangen van de eerste helft van de cardio gaan we dit jaar nog veel meer zaken aanpakken. Hier een greep:
  • Douches en sauna-ruimte: we zijn druk bezig met het bekijken van opties om deze ruimtes een grote beurt te geven. Hierbij kijken we onder andere naar de vloer, de voegen en het plafond.
  • Nieuwe cardio-apparatuur: het tweede deel van de cardio zal vervangen worden in het najaar.
  • Lichtplan eerste verdieping: we willen duidelijkere zones en meer sfeer creëren op de eerste verdieping.
  • Spinningfietsen: opties voor nieuwe spinningapparatuur worden bekeken en vergeleken.
  • Vloer buikspierruimte: komende week zal er een vloer onder de nieuwe buikspierruimte worden gelegd.
  • Horeca: er zullen meer producten gericht op de (fanatieke) sporter op onze kaart gaan komen.
  • Glasvezel: Binnen circa twee maanden zal er een glasvezelkabel getrokken worden en kunnen we snel internet aanbieden.
We houden jullie natuurlijk op de hoogte!

'Personal training heeft ons in een heel lastige periode fysiek op de been gehouden'

In juni 2011 stapte ik voor het eerst binnen bij Sportcentrum Oudenrijn met het voornemen om in de periode tussen het einde van het zojuist afgelopen hockeyseizoen en de start van het  nieuwe seizoen mijn conditie op peil te houden.
Aangezien tijd een schaars goedje is leek het mij het beste om eerst een paar keer met een personal trainer aan de slag te gaan zodat ik goed wegwijs zou worden in het scala aan mogelijkheden van alle apparatuur.

Al gauw werd mij duidelijk dat een uurtje PT heel wat effectiever is dan zelf uitvogelen welke oefeningen het beste voor je zijn. Zodoende ben ik ook tijdens het hockeyseizoen met de PT doorgegaan. Liana neemt als personal trainer haar werk heel serieus. Het is echt ‘personal’. Elke vraag, of wens, probleem of PHPD (pijntje hier, pijntje daar) wordt persoonlijk benaderd. Oefeningen worden zo nodig ter plekke aangepast aan de situatie van de dag. De aandachtsvelden core stability, spierversterking en conditie komen om en om aan bod.

  

Ouder en kind kickfun special was een groot succes!
 
Zoals beloofd hebben we de ouder en kind kickfun special in 2018 nog een keer herhaald. Binnen een paar dagen waren beide lessen vol. Doordat het animo groot was, is dat er nog een extra les bijgekomen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar.
 
De special stond in het teken van samen sporten. Alle kinderen en ja ook ouders gingen weer naar huis met rode wangen: moe en voldaan. Wie weet komen er dit jaar nog meer ouder en kind specials. Houdt daarom deze nieuwsbrief in de gaten.

Winnaar Actie Persoonlijk Voedingsadvies…

14 februari vierden wij ons 4-jarige bestaan met een cadeau om te winnen. Als jij je inschreef voor 22 februari maakte je kans op een gratis persoonlijk voedingsadvies en coaching t.w.v. 300 euro. De winnaar hebben we hier bekend gemaakt.


Niet gewonnen, niet getreurd

Wil jij graag afvallen? Of jouw voedingspatroon verbeteren om betere resultaten uit je training te halen? Meld je dan aan voor een gratis wandelsessie. Samen bespreken we hoe ik jou het beste kan coachen in het verbeteren van jouw voeding en leefstijl. Meld je hier aan voor een gratis wandelsessie.

Of neem telefonisch contact op door te bellen naar 06 12 98 42 50.

Met een gezonde groet, 
Maud Bogers
De diëtiste bij Sportcentrum Ouderijn

Onze jarigen in maart

Lisa Miltenburg 1 maart - baliemedewerkster
Sylvia Geenjaar 11 maart - spinning
Rob Veldhuis 15 maart - management

Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma en wo:
07:00 - 23:00 uur

Di, do en vr:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*