*|MC:SUBJECT|*
Beste leden,

De afgelopen week hebben er gesprekken plaatsgevonden tussen de brancheverenigingen en de minister. Op basis van die gesprekken is bij de brancheverenigingen de hoop en verwachting dat sportscholen, mits er voldaan wordt aan allerlei voorwaarden uiteraard, eerder open mogen dan 1 september.

Omdat duidelijkheid hierover vermoedelijk nog even op zich laat wachten hebben wij de afgelopen weken gekeken naar een verantwoord alternatief. Een alternatief waarbij we ons aan alle richtlijnen houden en we jullie veilig kunnen laten sporten en onze collega’s veilig kunnen laten werken.

Dit gaan we doen in de vorm van “SCO-buiten”. Een buiten-groepslessen-rooster met 7 dagen per week vele lessen van onze vaste docenten. Doordeweeks in de ochtenden én avonden en in de weekenden alleen de ochtenden

Hoe werkt dit qua lidmaatschap?
De reguliere abonnementen houden we gepauzeerd en er komt een apart lidmaatschap voor deze buiten-groepslessen. Zo kan iedereen de keuze maken om wel of geen lid te worden hiervan.

Uiteraard krijgen de leden van wie wij (als steun) het abonnement door mochten laten lopen dit abonnement gratis.

Details
In overleg met collega’s en instanties wordt op dit moment aan de laatste details voor dit rooster gewerkt. We verwachten komende dagen deze details uitgewerkt te hebben en jullie te informeren. Hou onze kanalen dus goed in de gaten! Voor ons allemaal geldt; hoe eerder hoe beter!

Als we eerder open mogen dan 1 september dan gaan we, rekening houdend met de regelgeving, dat vanzelfsprekend doen. Doel is altijd om jullie zo snel als mogelijk weer alles te kunnen bieden zoals jullie van ons gewend zijn. 

Één ding is duidelijk; er kan en mag straks weer getraind worden. We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk van jullie meedoen!

Sportieve groet,

Sportcentrum Oudenrijn
Facebook
website
Instagram
Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*