*|MC:SUBJECT|*
Lieve leden,


De persconferentie van gisteravond zal jullie niet ontgaan zijn. Daar werd gecommuniceerd dat sportscholen pas op 1 september weer open mogen. Mogelijk, zo zei Rutte, in overleg met de branche eerder.

Veel sportscholen hebben gisteravond of eerder vandaag in volle emotie tot van alles opgeroepen. Heel begrijpelijk, maar niet de weg waar wij in geloven.

Neemt niet weg dat ook wij de keuze (nog) niet goed begrijpen. Allerlei contactberoepen die wel mogen, straks ook terrassen waar je eerst tot 30 en vanaf één juli zelfs tot 100 mensen mag ontvangen, maar op een veilige afstand van elkaar met je gezondheid bezig zijn (sporten) mag niet. Dat vinden wij moeilijk te rijmen.

Het ‘gevaar’ van deze nieuwsbrief is dat het nieuws zich momenteel erg snel ontwikkelt en het mogelijk maar korte tijd ‘up-to-date’ is. Zojuist hebben bijvoorbeeld enkele regeringspartijen al opgeroepen tot meer maatwerk voor sportscholen. Uiteraard hebben wij een compleet uitgewerkt plan liggen om te kunnen sporten met altijd gegarandeerd anderhalve meter (of meer) afstand.

Wij zijn en blijven in overleg met brancheverenigingen over het naar voren halen van de openingsdatum. We hebben sterke aanwijzingen dat dit ook zal gaan gebeuren.
Mocht de openingsdatum onverhoopt toch nog ver weg blijven hebben we ook al een zeer concreet plan over het aanbieden van buitensportlessen die voldoen aan de voorwaarden die zijn gesteld door het RIVM en het NOCNSF. Dat werken we op dit moment gedetailleerd uit met al onze fitness- en groepslesdocenten.

Keiharde voorwaarde voor allebei de bovenstaande routes is wel dat dit volledig veilig en verantwoord is. Voor jullie, maar ook voor ons.

Onze missie is immers om bij te dragen aan ieders geluk en gezondheid. In goede tijden, maar evenzeer in mindere tijden.

Komende week komen we hier bij jullie op terug!

Voor nu gaan we door met onze live-lessen. Wij houden jullie op de hoogte.

 

Blijf fit, blijf gezond,

Sportieve groet,

 

Sportcentrum Oudenrijn

Facebook
website
Instagram
Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*