*|MC:SUBJECT|*
Beste leden,


Afgelopen woensdag zijn de buitenlessen van start gegaan. Ontzettend fijn om weer allemaal blije en energieke leden om ons sportcentrum te zien!

Dat was overigens niet het enige goede nieuws van de woensdag. Zo werd ook duidelijk dat onze horeca straks open mag en dat (onder voorbehoud en voorwaarden) sportscholen 1 juli open mogen!

De komende weken zullen we je op de hoogte houden van hoe dit er in details allemaal uit gaat zien, maar tot die datum gaan we natuurlijk vol energie verder met de buiten groepslessen.

Nieuwsgierig hoe dat buitensporten er uit ziet? Klik hier om een idee te krijgen.
 

Update SCO-outdoor

Vanaf volgende week staat er ook kickboxen op het programma. Gegeven door ‘onze’ Len. Uiteraard is het een aangepaste les die past binnen de kaders van corona.

Verder merken we dat er over een tweetal lessen nog wat vragen zijn, vandaar wat achtergrondinformatie bij deze twee lessen:

- “FunXtion Uitgebreid”; dit is een les van een klein uur die qua opbouw lijkt op een reguliere Funxtionles. Circuittraining dus, voor zowel kracht als conditie. Een reguliere FunXtion is echter slechts een half uurtje en deze les is dus uitgebreider. Een meer complete work-out, met bijvoorbeeld delen van een buikspierkwartier verwerkt in de les.

- “Bodyweight Start-up”; dit is een les speciaal voor alle leden die de bekende ‘bodyweight’ oefeningen écht goed onder controle willen krijgen. Squatten, planken, deadliften, lunges, enzovoorts. Met veel aandacht voor de juiste techniek. Aangezien de nadruk ligt op de techniek is de intensiteit van de les beperkt.
 

We houden je op de hoogte,

Sportieve groet,

Sportcentrum Oudenrijn

Facebook
website
Instagram
Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*