*|MC:SUBJECT|*

Beste leden,


De zomervakantie komt er aan en daar heeft iedereen wel zin in. Onder het motto: 'niks moet, alles mag' gaan veel mensen op vakantie. Heerlijk!

Bij Sportcentrum Oudenrijn  is er van alles te doen tijdens de zomermaanden. Zo is er een bootcamp special op 6 juli. Kun je kennis maken met Padel. Wordt er een nieuwe virtual reality room in het sportcentrum gebouwd en gaat de ves-stempelactie weer van start. Ook kun je tijdens je vakantie je abonnement overdragen aan familie of vriend(in). En tot slot heeft onze diëtiste Maud nog goede tips om de zomer door te komen zonder aan te komen.

Kortom: er is genoeg te doen bij Sportcentrum Oudenrijn in de zomermaanden. 
Special van de maand juli!
Bootcamp special 

Vrijdag 6 Juli om 19.30 wordt er een Bootcamp special in samenwerking met O2 sports én 361 gegeven. Een 75 minuten durende bootcamp voor alle niveau´s. Voor deze bootcamp is het mogelijk om hardloopschoenen van het merk 361 uit te proberen. Ideaal als je nieuwe hardloopschoenen nodig hebt! Om 19:00 kun je bij de 'Rob Druppers Running Academy' jouw maat schoenen kiezen en deze testen tijdens de bootcamp van 19:30 uur.
 
Daarna ontmoeten wij elkaar in het Grand Café van Sportcentrum Oudenrijn. Dan joggen wij naar het Maxima Park waar high-intensity en low-intensity oefeningen worden gemengd. Wij hopen op een mooie zomeravond. :)
Er kunnen maximaal 30 personen deelnemen. Na de training zullen we met elkaar nog iets drinken (koffie/thee/fris), bij lekker weer doen we dat uiteraard op het terras van Sportcentrum Oudenrijn.

Je bent van harte welkom! Heb je zin om mee te doen? Schrijf je dan nu in bij de balie!

Special van de maand augustus!
Ouder en kind kickfun

Heb je zin om samen met je zoon of dochter eens te sporten? Dat kan! Op vrijdagavond 24 augustus is er een kickfun voor ouder en kind. Kinderen vanaf 8 jaar zijn van harte welkom om een keertje mee te trainen met hun ouders.

De naam zegt het al kick en fun!!  Kickboksen met een hoop fun... 
Na een lekkere warming-up waarbij de eerste zweetdruppels al op je lichaam verschijnen gaan de bokshandschoenen aan. Heb je zelf handschoenen neem ze dan mee! We boksen op de palen en niet op elkaar.

Hieronder volgen de lestijden van de ouder en kind kickfun special: 
17:45 - 18:30 uur kids 8 t/m 12 jaar 
18:30 - 19:15 uur kids 8 t/m 12 jaar 
19:15 - 20:15 uur kids 13 t/m 16 jaar  

Wil je meedoen met deze ouder en kind special? Geef je dan op bij de balie! Zodra de flyer er hangt, kun je je inschrijven.

WIN ÉÉN VAN DE 96 PRIJZEN!

Kom sporten in juli en augustus en spaar voor fantastische prijzen! Na elke training ontvang je een stempel op de spaarkaart. Bij een volle spaarkaart ontvang je een voucher voor een ontspannen wellness dag bij 1 van de 6 Vitae Wellnessresorts in Nederland. Daarnaast maak je bij inlevering van je volle spaarkaart ook nog kans op één van 96 andere prijzen uit het prijzenpakket.

De hoofdprijs is een prachtige vakantie naar het mooie en veelzijdige Finland. Meer informatie over het prijzenpakket en de reis vind je hier

Wie wil dit nu niet?! Kom gezellig sporten dus!

Groepslessen zomer

In de zomer gaan de groepslessen gewoon door, zoals op het rooster staat vermeld. Alleen de jeugdlessen vervallen van maandag 16 juli tot en met vrijdag 24 augustus 2018.

Wegens groot succes: expeditie 7

Het is inmiddels een begrip geworden binnen Sportcentrum Oudenrijn: de expeditie. In september starten we alweer met expeditie 7!

Je gaat in een groep, maar wel onder professionele begeleiding van een fitnessinstructrice en diëtiste, aan de slag met je doelstelling. Of je nou gewicht wilt verliezen, plezier krijgen in het sporten of juist fitter wilt worden. Wij gaan je helpen en bieden je net dat zetje wat je nodig hebt. 

Wat kun je van ons verwachten?
- groepslessen alleen voor de deelnemers van de expeditie. 2x in de week;
- volledig fitness schema; 
- kickboksworkshop;
- kookworkshop;
- begeleiding door onze diëtiste: Maud.
- intake en tussentijdse gesprekken om alles goed in kaart te brengen en te houden.

Je zult merken dat je een sportmaatje gaat vinden. Met de groep ga je 12 weken lang met elkaar aan de slag. Je motiveert en stimuleert niet alleen jezelf, maar ook elkaar. Samen sta je sterk en zorg je ervoor dat het gaat lukken!

Kortom, echt een aanrader!
Nieuwsgierig geworden? Laat je gegevens dan achter bij de balie. Je wordt teruggebeld en krijgt antwoord op al je vragen.

  

Sportcentrum Oudenrijn krijgt padelbanen!

Padel is de snelst groeiende en misschien wel leukste sport van Nederland. Deze sport is vanaf begin juli ook te beoefenen bij Sportcentrum Oudenrijn! 

Om je kennis te laten maken met Padel heeft Sportcentrum Oudenrijn het volgende aanbod: in juli en augustus kun je eenmalig Padel uitproberen voor slechts €5 p.p. incl. racket huur + bal. 

Wat is Padel?
Padel heeft als sport veel voordelen. Ten eerste is Padel makkelijk te leren. De opslag is onderhands en de bal blijft langer en makkelijker in het spel, omdat de baan ommuurd is. Ten tweede is Padel geschikt voor alle leeftijden. Het kan dus door iedereen op zijn eigen niveau worden gespeeld. Ten derde is Padel een teamsport: je speelt het met z’n tweeën. Daarnaast kun je Padel het hele jaar door buiten spelen vanwege de verharde banen. Tot slot is Padel een spectaculaire sport: het is snel, er is veel actie, de bal blijft lang in het spel en het is een tactische sport. Kortom: Padel spelen is gezond, je blijft lekker in beweging én het is bovenal leuk!

Houdt de nieuwskanalen van Sportcentrum Oudenrijn in de gaten voor de laatste up-date. 

Binnenkort Virtual Reality bij Sportcentrum Oudenrijn!!

Sportcentrum Oudenrijn gaat meer dan met zijn tijd mee. Medio juli-augustus gaan wij namelijk ook Virtual Reality aanbieden. Meer informatie volgt, maar om alvast in de sfeer te komen hierbij wat impressies: VR promo 1  en VR promo 2  Wij houden je uiteraard op de hoogte!

Openingstijden tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie (14 juli t/m 26 augustus) gaan wij op de maandag en woensdag ook gewoon om 7:00 uur open

Maandag     07:00 - 23:00 uur;
Dinsdag       08:30 - 23:00 uur;
Woensdag   07:00 - 23:00 uur;
Donderdag  08:30 - 23:00 uur;
Vrijdag         08:30 - 23:00 uur;
Zaterdag      08:30 - 17:00 uur;
Zondag        08:30 - 17:00 uur.

Tijdelijk je sportabonnement overdragen tijdens je vakantie 

In de maand juli en/of augustus kun je jouw sportabonnement tijdelijk overdragen aan familie of een vriend(in). Als diegene geen fitnesservaring heeft, dan is dat geen probleem. Wij plannen een fitness intake in en maken een sportprogramma op maat. Dit hoeft uiteraard niet als hij/zij aan een van de groepslessen gaat meedoen. 

Een van de voorwaarde is wel dat het minimaal voor een aaneengesloten periode van 2, 3 of 4 weken is, binnen de maanden juli en/of augustus. Als je hier gebruik van wilt maken, kom dit dan even regelen bij onze balie. Wij zorgen dan met jou dat alles geregeld wordt!

7 manieren om de vakantie kilo’s te voorkomen…

Bang om aan te komen tijdens de vakantie? Dat is niet nodig.
Laat ik voorop stellen dat vakantie draait om genieten. Dat betekent dus ook lekker van het eten genieten. Nieuwe dingen proberen en wellicht een glaasje bier of wijn erbij. En dat lekker genieten, dan is voor velen vaak een valkuilen. Want lekker genieten is vaak gekoppeld aan: zo veel mogelijk eten. Kwantiteit gaat voor Kwaliteit. Pas op voor deze valkuil. Ga liever naar een restaurant waar je een lekkere maaltijd kunt bestellen, die qua portiegrootte neerkomt op de grootte van je normale avondeten, dan een all you can eat restaurant. Met deze 7 tips kun je zonder zorgen op vakantie gaan. 

Nummer 1: Zorg voor een goed gevuld ontbijt met veel vezels. In elk land is wel iets volkoren te halen of kun je granen bij je yoghurt of kwark toevoegen. Ben je bang dat ze het daar niet hebben? Neem desnoods je eigen muesli of havermout mee in je koffer. Doe eens gek.
Nummer 2: Ga je op pad? Vergeet nooit je eten. Neem altijd fruit als tussendoortje mee. Ga nooit de deur uit zonder je gezonde overlevingspakket. 
Nummer 3:



Ik zou zeggen, geniet van de vakantie. 
Liefs, jouw coach Maud. 

Onze jarigen in juli

Svetlana  1 juli - horeca
Sam         8 juli - horeca
Doriet     28 juli - fitness

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma en wo:
07:00 - 23:00 uur

Di, do en vr:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*