*|MC:SUBJECT|*

Beste leden,


De vakantie lijkt inmiddels weer in een ver verleden te liggen, en velen van jullie zijn weer fanatiek aan het sporten! In deze nieuwsbrief vind je een aantal roosterwijzigingen, vertelt Renske over de ouder-kinddansworkshop en lees je over het succes van SCO goes Stelvio. Ook stellen Mariska en Stella zich voor, en... maken we de winnaar van de VES-zomeractie bekend! 

Vrijdag 27 september ouder-kinddansworkshop bij Sportcentrum Oudenrijn!

Vrijdag 27 september om 11 uur organiseren wij een ouder-kinddansworkshop. Deze heerlijke dansworkshop wordt verzorgd door Renske Wassenaar. Een echte speelse les van 45 minuten,
waarbij de kleintjes (1,5 - 4 jaar) centraal staan. Liedjes als de "Wielen van de Bus","Zakdoekje leggen" & "In de Maneschijn", maar ook klassiekers van David Lanz op de piano passeren de revue. Een groot scala en verschillende muziek zorgt ervoor dat de kinderen in aanraking komen met verschillende manieren van bewegen. 

Bij het samen dansen is er de ruimte voor iedereen om lekker te springen en te zwaaien met je billen, onder je vader of moeder door te kruipen, met je kind rond te zwieren, te schrijden als koningen of te denderen als draken... Natuurlijk zijn niet alleen de mama's, maar ook de papa's welkom!

Afbeeldingsresultaat voor ouder kind dans

Leer hoe je gezond koken leuk en super easy kunt maken met deze blog

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook wanneer je gezond wilt koken als je wilt afvallen. Een goed gevulde voorraadkast, koelkast en vriezer maakt het extra handig. In deze blog simpele tips om je voorraad gezond aan te vullen voor lekkere maaltijden.


[RECEPT] Ontbijttaart

Taart. Cake. Altijd lekker! Maar nu ook als ontbijt. Maak deze heerlijke ontbijttaart en leer makkelijk variëren met je ontbijt. Ga hier naar het recept.
 

Meer tips? Houd de website in de gaten of volg ons op 1 van onze social media kanalen, Facebook, Instagram, Twitter of Linked-In. Blijf altijd op de hoogte van nieuwe tips, recepten en weetjes.


Jouw Diëtist en coach

Maud Bogers

 

T: 06 12 98 42 50
@: maud@goedgevoed-goedgetraind.nl
W: www.goedgevoed-goedgetraind.nl

Even voorstellen........... Renske

Mijn naam is Renske Wassenaar en ik ben ruim 10 jaar eigenaresse van Eigenwijzer Dans Akademie, een dansschool met meerdere vestigingen in het zuiden des lands, geweest. Ik ben begonnen met danslessen verzorgen toen ik een jaar of 19/20 was. Mn liefde voor dans begon echter veel eerder... Ik was een jaar of 4: klassiek ballet, daarna rock n roll en jazz, city jam/streetdance, salsa, etc.  Het enthousiasme van sommige docenten van wie ik les kreeg is me ontzettend bij gebleven. Datzelfde enthousiasme probeer ik ook in mijn lessen over te brengen. Ik wil mijn leerlingen een ontspannen, leuke, gezellige en sportieve les bieden.  
 
    

Even voorstellen........... Mariska

Yoga is een passie van mij! De combinatie van zowel kracht als lenigheid én mentale oefeningen door middel van flow of meditatie is een grote uitdaging. Het resultaat voor mij in het dagelijks leven is beweegbaarheid in mijn lijf en meer focus en geduld.

Ik hoop dat je tijd hebt om eens te komen naar mijn les: elke donderdag vanaf 3 oktober om 10.00 uur. Deze eerste les op 3 oktober zal een special zijn!
 
Voorbeeld van afbeelding     

Even voorstellen........... Stella

Hoi, ik ben Stella! Ik kom uit Vleuten en woon nu zelf in Utrecht. Toen ik via één van de fitnessdocenten hoorde ik dat er een vacature was voor de balie en de kidzclub, dook ik er meteen bovenop! Ik vind kinderen geweldig en hou ervan om je met een vriendelijke lach te begroeten aan de balie. 
 
     

Winnaar VES-zomeractie bekend!

De langverwachte winnaar van de VES-zomeractie is bekend:

Melani Kesimaat heeft Entreetickets Ouwehands Dierenpark voor 4 personen gewonnen!

Gefeliciteerd Melani en geniet van je dagje weg!

SCO goes Stelvio succes!

Op woensdag 28 augustus vertrokken 21 wielrenners richting Noord-Italie om daar vier dagen te fietsen in de Alpen. Op woensdag en donderdag werden meerdere prachtige cols bedwongen, maar op vrijdag stond het ‘hoofdmenu’ op het programma. De beruchte Stelviopas. Voor wielrenners een mythische beklimming waarbij je, na zo’n 25 kilometer en 48 haarspeldbochten, op 2760 meter hoogte de top bereikt. Uitgeput, maar zeer voldaan!
De goede voorbereiding van alle deelnemers betaalde zich uit, want iedereen kwam boven. Een indrukwekkende prestatie!
Na SCO goes Mont Ventoux in 2017, Alpe D’Huez in 2018 en deze trip in 2019 wordt er achter de schermen alweer aan een nieuwe bestemming in 2020 gewerkt! We houden je op de hoogte.

Voorbeeld van afbeelding

Onze jarigen in september

Douglas      2 september - fitness
Chotima      23 september  - kinderopvang

Van harte gefeliciteerd!

Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*