*|MC:SUBJECT|*

Beste leden,


De kerst komt er weer aan,
maar wie kan al die verleiding weerstaan.
Tafels vol lekker eten en een heerlijk glaasje drank,
daar zit je vaak van na te genieten op de bank.
Maud heeft een aantal wijze tips en handvaten
Conclusie: Geniet van december, maar doe het vooral met mate!

Verder in deze nieuwsbrief aandacht voor de plannen van het sportcentrum, Johan die 24 uur gaat spinnen, de BTW verhoging en je abonnement, Sportcentrum Oudenrijn goes naar de Stelvio en de gewijzigde openingstijden van het sportcentrum rondom de feestdagen.
Sportcentrum Oudenrijn goes.......Stelvio

Na de Mont Ventoux in 2017 en de Alpe D’Huez in 2018 zal Sportcentrum Oudenrijn in 2019 een fietsreis organiseren naar een minstens zo legendarische berg. De Passo dello Stelvio. Met 2757 meter hoog en 46 haarspeldbochten een Alpenreus! Daarnaast zullen we met de Passo di Gavia en de Mortirolo nóg twee beruchte beklimmingen aandoen. De reis zal zijn van 28 tot 31 augustus 2019.

Ben jij een wielrenner en durf je deze uitdaging aan?! Vraag om meer informatie via info@sportcentrumoudenrijn.nl

Update plannen 2018

Sauna en doucheruimte
: De afgelopen maand is zowel het plafond als de vloer vervangen! Een grote verbetering. Op de vloer hebben we nog een extra laag laten leggen, die zorgt voor een hele goede grip. 
Nieuwe Cardio-apparatuur: Op dinsdagochtend 18 december zullen nieuwe (Matrix) cardioapparaten geplaatst worden. Zoals eerder aangekondigd komen er: Twee all-body-bikes, twee climbmills, twee crosstrainers, twee loopbanden en twee fietsen. Tevens zullen we bij de plaatsing van deze apparatuur een andere opstelling van de cardio-apparatuur gaan kiezen. Uiteraard zullen we bij het plaatsen de overlast proberen te beperken. 
Nieuwe groepsles voor ouderen: Vorige maand zijn we gestart met de Fit & Vitaalles en de reacties zijn positief! Er heeft zich al een leuk groepje gevormd en de les is groeiende. 
Mocht je deze les nog niet kennen: het is een les waar de nadruk komt te liggen op rustig en gecontroleerd (op)trainen en vitaal ouder worden. De les wordt gegeven door Sandra in samenwerking met de fysiotherapie en is voor Iedereen die zelfstandig de trap op kan lopen. Mee doen kan gewoon gratis als lid van Sportcentrum Oudenrijn. Nog geen lid: doe een gratis proefles!
Bootcamp: Maandag 3 december start er een bootcamples extreme. Deze les is voor de gevorderden bootcampers onder ons. Hij begint om 19:30 uur en wordt gegeven door Ricky.
Linda moeder geworden: Onze spinningdocente Linda is dinsdag 13 november bevallen van Mats, een gezonde zoon. Moeder en kind maken het goed. Gefeliciteerd! 
Ricky afgestudeerd: Collega Ricky Jochems is afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool in ‘Voeding en Diëtetiek’. Naast een goede fitnessinstructeur en personal trainer is hij nu dus ook geen gediplomeerd dietist! Gefeliciteerd!

Kom jij ook mee spinnen voor KWF?

Op 4 januari 2019 gaat onze spinninginstructeur Johan 24 uur aanééngesloten spinningles geven om zoveel mogelijk geld op te halen voor Alpe d'HuZes/KWF Kankerbestrijding.
 
Het is de bedoeling natuurlijk dat er zoveel mogelijk mensen een uurtje of meer mee fietsen. Je kan per uur inschrijven en natuurlijk hoopt hij op zoveel mogelijk gezelschap.
Hoe meer gezelschap, hoe meer opbrengst voor kankeronderzoek en hoe makkelijker hij die 24 uur vol kan houden ....
Je doneert maar € 6 per uur en dat gaat rechtstreeks naar Alpe d'HuZes en dus KWF Kankerbestrijding.

Inschrijven kan via https://24spinning.eventbrite.co.uk. Doe jij gezellig mee?

BTW-verhoging - prijs 2019

Zoals je wellicht al hebt meegekregen, heeft het kabinet besloten het BTW percentage te verhogen van 6% naar 9%. Wij balen van deze keuze, omdat wij graag hadden gezien dat deze verhoging niet zou gelden voor de gezonde zaken zoals sporten en verantwoorde voeding, maar helaas.
Concreet betekent deze verhoging dat wij, afhankelijk van het type abonnement, ca 1 tot 1,35 euro per maand meer moeten afdragen aan belasting. Dit maakt dat wij hebben besloten per januari 2019 de abonnementen met 1,50 euro per maand te verhogen. Om de prijstoename voor leden te beperken hebben we doelbewust voor een lagere ‘reguliere' indexering gekozen. 
Bij incasso-abonnementen zal dit vanaf januari automatisch ingaan. Bij abonnementen die direct (vooraf) betaald worden geldt deze verhoging op alle abonnementen die ingaan vanaf 1 januari 2019.

Let op! Gewijzigde openingstijden met de feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn de openingstijden van ons sportcentrum gewijzigd. Hieronder vind je een overzicht:

Maandag 24 december kerstavond van 7:00 - 17:00 uur;
Dinsdag 25 december 1ste kerstdag GESLOTEN;
Woensdag 26 december 2de kerstdag van 8:30 - 14:00 uur;
Maandag 31 december van 7:00 - 17:00 uur;
Dinsdag 1 januari 2018 nieuwjaarsdag GESLOTEN.

LET OP! De reguliere groepslessen vervallen op 2de kerstdag en er komt een aangepast groepslessen rooster. 

Kijk ook op de app of website voor de aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen. Het aangepaste rooster voor 2de kerstdag vind je op de app en posters in het sportcentrum. 

Namens het team van het Sportcomplex Oudenrijn hele fijne feestdagen en een sportief, maar bovenal gezond 2019!

Sterk en fit worden door personal training
Eline vertelt haar verhaal over personal training met Ricky.

Na de zomervakantie had ik moeite om de draad weer op te pakken richting sportschool. Kleine blessures aan rug en knie hielpen ook niet echt om weer de weg naar de Europaweg te vinden. In het verleden heb ik vaker fanatieke sportperiodes afgewisseld met periodes waarin helemaal niet gesport wordt en om te voorkomen dat dit weer zou gebeuren heb ik wel contact gehouden met Ricky, degene met wie ik de laatste jaren mijn sportschema’s bespreek. Sporten vind ik leuk, maar het gaat bij mij niet vanzelf en ik was de afgelopen periode op zoek naar wat voor mij weer zou werken. Door de gesprekken die ik met Ricky hierover had, kwamen we op PT uit. In eerste instantie twijfelde ik, maar ik dacht waarom niet? Ik probeer het en kijk wel of het werkt. 
En of het werkt! We zijn begonnen met 1x per week, maar al snel zijn we overgestapt naar 2x per week PT. Het is even keihard werken, maar juist omdat je dat onder begeleiding doet kan je tot het uiterste gaan. We zijn in oktober van start gegaan en ik merk nu al dat mijn rug sterker is geworden. Waar ik helemaal blij mee ben is dat het goed gaat met mijn knie! Ricky zorgt voor de juiste oefeningen en bouwt rustig de belasting voor mijn knie weer op. Ik voel mij nu al een stuk beter dan hoe ik mij afgelopen zomer voelde en dat is voor mij reden genoeg om door te gaan. Ik kan iedereen PT aanbevelen die sterk en fit wil zijn en daar hulp bij nodig heeft. Door PT merk ik dat ik meer kan dan dat ik denk, ik doe zware oefeningen die ik zelf nooit zo zwaar zou maken. Tijdens de training denk ik weleens waarom doe ik mijzelf dit aan? Het antwoord is simpel: omdat ik mij enorm goed voel als ik klaar ben. En hoe leuk is het om van Ricky te horen dat ik van zijn sporters de oudste en snelste op de roeimachine ben! ;-)

FB-LIVEstyle Coaching voor Voeding & Mindset

Zet het in je agenda, want dit wil je niet missen…
Wil je afvallen en meer leren over gezond eten, bewegen, ontspanning, routine en mindset. Mooi.
Vanaf 20 december gaan we voor 1 seizoen jou LIVE coachen op Facebook. 
                 Wat we je NIET gaan vertellen is WAT je moet eten.
                 Wat we je WEL gaan vertellen is HOE je moet eten.
Alles draait om de juiste mindset. Maar wat is dat dan? En hoe creëer je die mindset? 
Elke uitzending gaan we aan de slag met het bouwen van een goeie mindset op het gebied van voeding. Wil jij graag meer inzichten in jouw valkuilen en jouw eetgedrag? Zorg dan voor dat je erbij bent. 
Elke donderdag 18.00 uur. Live op Facebook. Like en volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven.

Wil je nog tips over hoe je het beste de decembermaand door kan komen? Kijk dan op mijn blog.

Fijne decemberdagen gewenst,
Jouw Diëtist 
Maud Bogers

T: 06 12 98 42 50
@: maud@goedgevoed-goedgetraind.nl 
W: www.goedgevoed-goedgetraind.nl

Onze jarigen in december

Larissa   14 december - horeca
Malin      19 december - balie/groepslessen
Marnix    20 december - fitness
Carla      23 december - kinderopvang

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma en wo:
07:00 - 23:00 uur

Di, do en vr:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*