*|MC:SUBJECT|*

Beste leden,


Het is alweer april. Wat gaat de tijd toch snel! Mensen gaan naar buiten om te genieten van het zonnige weer, de kinderen spelen lekker op straat en overal zie je mensen buiten sporten. De eerste lammetjes zijn alweer geboren en de vogels fluiten er naarstig op los. Mensen krijgen energie en ondernemen van alles. Heerlijk!

Wat lees je zoal in deze nieuwsbrief:
- enquête voor de groepslessen;
- een special ouder en kind funxtion op 13 april;
- en nog veel meer..........

Tot slot graag jullie aandacht voor de gewijzigde openingstijden van ons Sportcentrum in verband met de paasdagen en Koningsdag.
Special van de de maand april!
Ouder en kind Funxtion

Kom op vrijdag 13 april samen met je zoon of dochter sporten. In een kleine groep ga je functioneel trainen op kracht en conditie. In drie kwartier krijg je een complete workout met aan het einde nog een leuke en sportieve verrassing van de instructeur.

Ouder met kind van 8 t/m 12 jaar start om 18:30 tot 19:15 uur en ouder met kind van 13 jaar t/m 16 jaar is van 19:15 tot 19:30 uur.

Doe mee en geef jezelf en zoon of dochter op bij de balie! Zodra de flyer er hangt, kun je je inschrijven.

Enquête voor de dames en heren van de groepslessen

De komende twee weken zullen wij iedereen die mee doet aan de groepslessen verzoeken een kleine enquête in te vullen. We willen graag meer weten over ieders voorkeur qua lessen en tijdstippen. Aan de hand hiervan gaan we kijken of we per september het groepslesrooster aan moeten passen.

Coming soon: O2sports!!

Het wordt weer warmer. Lente! Tijd om ook buiten te gaan sporten. Na de meivakantie gaan we van start! O2sports biedt een uitgebreid groepslesrooster,  bootcamp (voor beginners en gevorderden), 50 fit, fitwalk, Spel & Fun, hardlopen (via Athletic Point), in- en om het Maximapark. Fun, beleving en kwaliteit. Als lid van de fitness & health van het Sportcentrum ben je onbeperkt lid voor maar € 9,50 per maand i.p.v. rond de € 30,- per maand!

Meer informatie? Mail ons via info@O2sports.nl.

LET OP!!!! Gewijzigde openingstijden met Pasen

Met de paasdagen zijn de openingstijden van het Sportcentrum gewijzigd, dus houdt er rekening mee als je wilt gaan sporten. 

  • Zondag 1 april        1ste paasdag      gesloten
  • Maandag 2 april      2de paasdag      open van 8.30 tot 14.00 uur
Op 2de paasdag komen de reguliere groeps- en jeugdlessen te vervallen.

Aangepast rooster:
  • 9:00 - 10:00 uur funxtion onder leiding van Doriet
  • 9:00 - 10:00 uur spinning onder leiding van Johan
  • 10:00 -12:00 uur yin yoga van Sandra*                                                                    (* wegens overweldigend enthousiasme is de les al vol)

Koningsdag en de meivakantie

Op Koningsdag is het sportcentrum de hele dag gesloten. Daarnaast begint voor veel scholen dan de meivakantie. Tijdens de meivakantie komen alleen de jeugdlessen te vervallen. Concreet betekent dit dat er in de week van 28 april tot en met 6 mei geen jeugdlessen worden gegeven. De week daarna gaan de jeugdlessen gewoon door, behalve op donderdag 10 mei Hemelvaartsdag.  

Reanimatie training personeel

Op dinsdag 27 maart hebben wij met een twintigtal collega's van Sportcentrum Oudenrijn onze kennis over EHBO/reanimatie opgefrist met een opleiding. Hoewel we natuurlijk hopen het nooit in de praktijk te hoeven brengen is het up-to-date houden van deze kennis essentieel.
Uiteraard beschikken we over een AED (automatische externe defibrillator). Er zijn dus altijd meerdere collega's aanwezig die hier mee om kunnen gaan. Een veilig gevoel!

De tai chi bal workout special was lekker

In de fitnesszaal stonden kaarsen om helemaal in de stemming te komen voor de workout. De tai chi, pilates en yoga in combinatie met de bal maakte dat de les verrassend en rustgevend was. Heerlijk om zo het weekend te beginnen! 

Hoe koken makkelijk en gezond kan zijn…

Het kan zo simpel zijn. Gezond eten. Maar vaak denken we te moeilijk. Afvallen en  2 porties avondeten koken? Onzin.

Extra pannen op het vuur zijn onnodig, want iedereen kan mee-eten. Met zijn eigen hoeveelheid. Het enige wat je wél moet weten is de juiste portiegrootte.

In de kookworkshop hebben de deelnemers van Expeditie SCO 6 het gemerkt. Koken kan leuk, lekker en gezond zijn. Een recept is makkelijk aan te passen naar een gezond recept.

Wij leren de deelnemers om gezonde keuzes te maken bij het uiteten. Hoe ze gezond kunnen eten als een koning(in). Hoe de ogen ook kunnen genieten. Mindful. Met alle zintuigen genieten.

Het menu:

  • Warm voorgerecht:     Bieten-mierikswortelsoep
  • Koud voorgerecht:      Pokébowl met zalm, avocado en komkommer
  • Hoofdmaaltijd:            Bulgur met kip en gegrilde wortel

Vind jij het lastig om een gezonde maaltijd op tafel te zetten?Wil jij ook graag makkelijk en lekker leren koken? Neem dan contact op met onze diëtiste Maud Bogers.
Bel naar: 06 12 98 42 50. Of mail naar: maud@goedgevoed-goedgetraind.nl

Onze jarigen in april

Ricky Jochems 11 april - fitness
Harriet vd Heide 13 april - balie
Gaby Bos 22 april - balie
Angela Onye 27 april - kinderopvang
Jasper v Leeuwen 28 april - management

Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma en wo:
07:00 - 23:00 uur

Di, do en vr:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*