*|MC:SUBJECT|*

Beste leden,


Het weer maakt het verleidelijk om binnen op de bank te zitten, maar gelukkig zien we jullie allemaal nog regelmatig bij ons komen sporten!

Er zijn dan ook genoeg redenen om naar het sportcentrum te komen. In deze nieuwsbrief geeft Jasper je een update over onze collega's en een aantal materialen, en er komt weer een nieuwe special aan. Daarnaast krijg je van diëtiste Maud tips om een gezonde leefstijl vol te houden tijdens de drukke wintermaanden.

Nog niet overtuigd om te komen sporten? Misschien is de HIIT-training van Eelke dan iets voor jou: na het succes van de HIIT-special staat deze training nu vast op het rooster!

Tot snel in het sportcentrum!

Verzoek voor onze sporters


Nu het buiten weer natter is en alle herfstbladeren daardoor goed onder onze schoenen blijven plakken, willen we je erop attenderen dat de fitness alleen toegankelijk is met schone binnenschoenen.

Uiteraard doen we ons uiterste best om de fitness vrij van bladeren en ander 'gruis' te houden.

Alvast bedankt voor je medewerking!

HIIT vast op het rooster


Sinds woensdag 30 oktober staat de HIIT-training vast op het groepslesrooster!

De trainingen zullen op de volgende momenten gegeven worden door Eelke:
Elke woensdag van 20.30 - 21.15 uur
Elke donderdag van 10.00 - 10.45 uur
Elke zondag van 10.00-10.45 uur
 
Wat is HIIT training?

HIIT is een afkorting van High Intensity Interval Training. Het betekent dat je je training opdeelt in gedeeltes (intervallen), en vervolgens afwisselend intensief traint en dan weer even uitrust. Deze manier van trainen zorgt ervoor dat je lichaam telkens opnieuw een inspanning moet leveren. De rusten zijn kort, je kunt wel even op adem komen, maar dit duurt niet lang genoeg om helemaal uit te rusten. 

Eelke zal je uitdagen om tot het gaatje te gaan! De training is heel intensief en vraagt veel van je lichaam. Het is dus belangrijk dat je fit bent! Heb je last van een hoge bloeddruk, artritis, beperkte mobiliteit, aangeboren hartklachten dan is deze training helaas niet geschikt voor je. 

6 voordelen van HIIT   
1) Een boost voor je stofwisseling
2) Veel bereiken in weinig tijd
3) Houdt je hart en longen gezond
4) Afwisselend
5) Goed voor je doorzettingsvermogen omdat het zo heerlijk zwaar is
6) Je verliest geen spiermassa 

Durf jij het aan? Tot snel bij de HIIT!

November-special


Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de special van deze maand, we houden het nog even geheim... Houd hiervoor de flyers in het sportcentrum in de gaten!
 

Een update van Jasper


Beste sporters,

Hoogste tijd voor een kleine update over de fitness. Een aantal punten:

Veranderingen in collega’s: Helaas nemen we komende maand afscheid van Ricky. Hij heeft een mooie nieuwe uitdaging gevonden buiten de sportwereld. Heel veel succes daar. Jester gaat minder uur bij ons werken. Hij gaat naast zijn werk voor ons ook dichter bij huis (in Lelystad) aan de slag in de sportwereld.

We zijn erg blij dat nieuwe collega Stella (wellicht al bekend van de balie) een deel van dit ontstane tekort invult. Zij is niet alleen gediplomeerd fitnessinstructrice, maar als student geneeskunde een hele mooie aanvulling op ons team.

Geluidinstallatie + headsets groepsleszalen: De laatste maanden hebben we veelvuldig problemen gehad met de audio in de groepsleszalen. Om dit blijvend en goed op te lossen hebben we sinds vorige week nieuwe headsets en zullen komende weken de geluidsinstallaties ook vervangen worden.

Spinningfietsen: Helaas bleek het financieel niet haalbaar alle spinningfietsen te vervangen. Omdat we de staat waarin de fietsen verkeerden niet voldoende vonden hebben alle fietsen ondertussen wel een zeer uitgebreide onderhoudsbeurt gehad. Ook zijn alle fietsen voorzien van een nieuwe rem.

Website: In de komende maanden krijgen we een nieuwe website. Deze site zal ook een aantal nieuwe opties bieden. Hierover later meer.

TV’s in fitness: Zoals jullie hoogstwaarschijnlijk gemerkt hebben blijven de TV’s op de fitnessvloer storen. Helaas is dit niet zo makkelijk te verhelpen als wij (ooit) ook dachten. We denken de oplossing ondertussen eindelijk gevonden te hebben. Dit wordt binnen nu en uiterlijk een week of twee duidelijk.

Zo combineer je een gezonde leefstijl met een volle agenda


[TIPS] Zo creëer je met een volle agenda een gezonde leefstijl
Een gezonde leefstijl met een volle agenda, kan dat? Ja. 
Wil jij meer energie stoppen voor een fitter lichaam? 
En wil jij de laatste bijgekomen kilo’s er graag af hebben? 
In deze blog leer je hoe en wanneer jij in actie kan komen in combinatie met je volle agenda.

[RECEPT] Kleurrijke Herfst Salade om warm te blijven
Nu de dagen kouder worden wil dat niet zeggen dat we moeten stoppen met salade eten. Met deze warme salade kun je ook heerlijk genieten. Varieer met groenten of voeg in plaats van kip een keer peulvruchten toe. Met dit recept kom je de herfst goed door.

Meer tips? Houd de website in de gaten of volg ons op 1 van onze social media kanalen, Facebook, Instagram, Twitter of Linked-In. Blijf altijd op de hoogte van nieuwe tips, recepten en weetjes.

Jouw Diëtist en coach
Maud BogersT: 06 12 98 42 50
@: maud@goedgevoed-goedgetraind.nl 
W: www.goedgevoed-goedgetraind.nl 

Onze jarigen in november

Paul         1 november - facilitair medewerker
Stella       1 november - fitness, balie en kinderopvang
Eelke       4 november - groepslessen
Tineke     7 november - groepslessen
Marco      9 november - facilitair medewerker
Patricia  14 november - balie
Marco    19 november - facilitair management
Mireille   21 november - administratie

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur