*|MC:SUBJECT|*

Beste leden,


De lente komt eraan! De dagen worden langer, het wordt weer iets warmer en de natuur ontwaakt langzaam uit zijn winterslaap. Alles begint te groeien en te bloeien. Mensen krijgen meer energie en gaan van alles ondernemen. 

Ook bij Sportcentrum Oudenrijn ontpopt er van alles. Zo is er een extra FunXtionles op de dinsdagochtend en een spinning evenement op 9 maart. Daarnaast heeft Maud weer goede tips om af te vallen en een heerlijk gezond recept. 

Een verzoek aan al onze leden......


Graag wil ik jullie aandacht vragen voor het volgende. De laatste periode vallen mij een aantal zaken op waar ook andere fitnessleden zich (terecht) aan storen. Het gaat dan met name om de volgende zaken:

- Het overmatig gebruik van smartphones;
- Het niet gebruiken van een handdoek;
- Het niet terughangen van gewichten.

Het gebruik van een handdoek en het terughangen van de gewichten zijn simpelweg zaken die we verwachten van onze leden. Het gebruik van smartphones is niet verboden, maar regelmatig zie ik leden minutenlang op hun telefoon zitten, terwijl ze een apparaat bezet houden. Ik wil eenieder echt dringend verzoeken dit niet meer te doen. 

Zo houden we de apparaten beschikbaar en hygiënisch.

Alvast dank en sportieve groet,

Jasper
Extra FunXtionles

Vanaf nu kun je op dinsdagochtend om 9:30 uur ook FunXtion volgen. Deze les wordt gegeven door Manon. 

FunXtion is trainen in een kleine groep. Het is een combinatie van kracht en conditie en vindt plaats op de funXtionvloer.

Heb je zin om mee te doen met deze les? Schrijf je dan een half uur voor de les in bij de balie. 

Op vrijdag om 7:00 uur open!

De komende zes weken zal het Sportcentrum ook op vrijdag om 7:00 uur open gaan. Daarna volgt een evaluatie. Of we structureel op vrijdag om 7:00 uur open zullen gaan, horen jullie te zijner tijd. Houd de tv's en app in de gaten voor meer informatie daarover.

Zaterdag 9 maart uniek Spinning evenement

Op zaterdag 9 maart van 10:30 tot 12:00 uur is er een spinning evenement. Johan komt een presentatie geven over trainingsopbouw en hij geeft een spinningles. Ook komt er een diëtist die na de les nog een presentatie geeft over (sport)voeding. 

Schrijf je in bij de balie. Vol = Vol!

Even voorstellen.......Len Huard

Ik ben Len Huard, 30 jaar en kickbokstrainer op de maandagavond. Daarnaast werk ik fulltime als advocaat. Eén van mijn passies is vechtsport. In mijn jeugd heb ik verschillende stijlen beoefend, waaronder kickboksen.

Tijdens mijn studententijd werkte ik als portier en persoonsbeveiliger, waardoor het belangrijk was dat ik mijn mannetje kon staan. Ik heb me toen volledig gestort op kickboksen en toen heb ik ook wedstrijden gevochten. 
Het mooie van kickboksen is de eenvoud. Iedereen kan het leren. Dat merk ik ook tijdens mijn groepslessen. Daarnaast is het een geweldige manier om snel fit te worden en je zelfvertrouwen op te bouwen.

We hebben een vaste groep van circa 25 enthousiaste sporters, en er komen regelmatig nieuwe mensen bij. Wil jij op een laagdrempelige en leuke manier leren kickboksen en je conditie verbeteren? Kom dan meedoen op maandagavond om 19.30 uur. 

Personal training? NATUURLIJK OOK op Sportcentrum Oudenrijn! 

Personal training is allang niet meer alleen weggelegd voor de beroemdheden en rijken. Tegenwoordig is het zelfs trendy om aan de slag te gaan met een eigen personal trainer! Maar als je dit nog nooit gedaan hebt, zijn er vast een paar dingen die je jezelf afvraagt. Wat is nou precies personal training? En waarom zou je naar een personal trainer gaan? 

Wat is personal training?
Tijdens personal training krijg je één op één begeleiding van een ervaren trainer. Deze begeleidt jou tijdens je hele work-out, biedt je tips en zorgt dat je oefeningen juist uitvoert. Personal training biedt de ideale ondersteuning voor mensen die hulp nodig hebben bij het behalen van sportieve of gezondheidsdoelen of die een extra duwtje in de rug nodig hebben bij het sporten. Voor veel mensen helpt personal training bij het stukje discipline: Als je een afspraak hebt staan, heb je geen excuus om niet te sporten. Ook kan een personal trainer een work-out precies op jou afstemmen en train je dus op z'n effectiefst. Heb jij een doel om de marathon te rennen? Dan zal een trainer goed aan je cardio werken en de spieren trainen die je hierbij nodig hebt. Wil je afvallen? Dan biedt een personal trainer vaak naast een afgestemde training ook nog voedingstips. Voor velen is een personal training ook een stukje 'me-time'. Even alle aandacht op jezelf gericht.

Waarom ga je naar een personal trainer?
Met alle doelen die fysieke veranderingen vragen (afvallen, spiermassa, sterker worden, shape, houding), kun je terecht bij een personal training. Ook kun je preventief trainen om blessures te voorkomen. Maar het kan ook ontspanning bieden, je hoeft alleen maar te doen wat jouw trainer zegt en verder nergens anders aan te denken. Mensen met een drukke baan, die veel last van stress ervaren of burn-out verschijnselen vertonen, hebben ook baat bij personal training. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking om te bespreken of jouw doelen gerealiseerd kunnen worden.

Neem voor meer info contact op met Eelke Witjes: 06 - 25 52 26 85.

Stop met excuusjes en bereik je doel…

Zijn je goede voornemens voor 2019 al gestrand? Misschien komt het wel door je welverzonnen excuusjes. Een excuus wat misschien op dat moment klonk als een ‘goede reden’ om bijv. niet naar de sportschool te gaan. Soms klinkt ‘een reden om af te haken’ als een ‘goede reden’. Maar eigenlijk houd je jezelf continue voor de gek. Als jij graag resultaat wilt, onderneem dan ook actie. Wat we in tegendeel doen is wachten tot we inspiratie hebben om echt aan de slag te gaan. Actie komt niet voort uit inspiratie. Inspiratie komt uit voort uit actie. Start jij met het ondernemen van actie? Check in deze blog hoe je kunt omgaan met jouw excuusjes.

Voor meer resultaat…
Enthousiast in de sportschool, maar niet in de keuken. Dan kan soms resultaat ook tekort schieten. Dit recept is lekker voor na het trainen of als vervanging voor de lunch. Deze pannenkoekjes van kwark staan pijlsnel op tafel. Je hebt maar 4 simpele ingrediënten nodig voor deze gezonde en verantwoorde eiwitbommetjes. Het allermooiste: ze vullen goed en zijn ideaal als ontbijt of lunch. Te lekker om niet te delen. Ga hier naar het recept. 

Meer tips? Houd de website in de gaten of volg ons op 1 van onze social media kanalen, Facebook, Instagram, Twitter of Linked-In. Blijf altijd op de hoogte van nieuwe tips, recepten en weetjes.

Jouw Diëtist en coach
Maud Bogers

T: 06 12 98 42 50
@: maud@goedgevoed-goedgetraind.nl 
W: www.goedgevoed-goedgetraind.nl
Volg mij op sociale media: Facebook, Instagram, Twitter en Linked-In.

Onze jarigen in maart

Lisa - 1 maart - balie
Chantal - 11 maart - balie 
Sylvia - 11 maart - groepslessen
Rob - 15 maart - management

Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*