*|MC:SUBJECT|*

Beste leden,


Voor de meeste is juni een drukke maand: deadlines moeten gehaald worden, er zijn veel verjaardagen, festivals en op school van de kinderen lijkt het wel of ze alles in de laatste weken voor de vakantie proppen. Daar tegenover staat dat het weer beter wordt en de avonden langer, waardoor we genoeg energie hebben om de hele wereld aan te kunnen.

Ook binnen Sportcentrum Oudenrijn bruist het van energie. 
Zo is er op vrijdag 8 juni een Summer Dance special. Is de Giro D'Italia spinning special van vorige maand met succes gereden. Zijn er nog slechts 3 plaatsen vrij voor de het beklimmen van de Alpe D'Huez. Heeft Fysioholland Medicort een nieuwe collega: Bart. Daarnaast krijgt Sportcentrum Oudenrijn in juli nieuwe padelbanen. Verder wordt er eredivisie basketball in Sportcentrum Oudenrijn gespeeld. En heeft diëtiste Maud verschillende tussendoortjes onder de loep genomen.  
Special van de maand juni!
Summer Dance


Om alvast in een zomerse stemming te komen houden wij op vrijdag 8 juni een Summer Dance special. Sandra zal deze les verzorgen van 19:00 - 20:00 uur.

Na afloop van de special staat er een heerlijke hapje met een zomerse cocktail voor je klaar.

Heb je zin om mee te doen? Schrijf je dan nu in bij de balie!

Sportcentrum Oudenrijn voldoet aan nieuwe AVG

Zoals je waarschijnlijk hebt meegekregen is vorige week de nieuwe privacywet (AVG) ingegaan. Deze Europese wet is in het leven geroepen om de privacy van de consument beter te beschermen. Een reden voor Sportcentrum Oudenrijn om nog eens kritisch te kijken naar de manier waarop wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Aangezien we hier altijd al voorzichtig mee waren en dergelijke informatie nooit hebben doorverkocht aan anderen waren slechts een klein aantal aanpassingen noodzakelijk. Met deze aanpassingen voldoen wij aan alle nieuwe eisen. Nieuwsgierig naar hoe wij precies met jouw informatie omgaan? Bekijk dan ons privacystatement op onze website.

Nog maar 3 plaatsen beschikbaar. Wie gaat er mee?

Sportcentrum Oudenrijn organiseert van 29 augustus t/m 1 september 2018 een reis naar de Alpe d'Huez. Het doel is om de Alpe d'Huez met een racefiets te gaan bedwingen. Jasper van Leeuwen en Thomas van Amerongen gaan mee als begeleiders en gaan ervoor zorgen dat het doel wordt bereikt namelijk: de top van de Alpe d'Huez!

Het is een geheel verzorgde fietsvakantie voor slechts €599,-. Wat krijg je daarvoor?
De vlucht, fietstransport, luchthaven transfer, verblijf op basis van volpension, sportvoeding én gezamenlijke training en advies.

Heb jij zin in deze uitdaging én durf je het aan? Geef je dan snel op, want er zijn nog slechts 3 plaatsen beschikbaar! Mail naar jasper.vanleeuwen@sportcentrumoudenrijn.nl om je op te geven.
Nieuwe collega FysioHolland Medicort!

Bij onze praktijk in Sportcentrum Oudenrijn in Vleuten-De Meern kunt u terecht voor algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, dry needling, kinderfysiotherapie en het beweegprogramma COPD. Vanaf 1 juni begint nieuwe collega Bart Rouhof als fysiotherapeut bij FysioHolland Medicort. U kunt bij hem terecht voor verschillende algemene klachten en voor manueel therapie. Deze vorm van therapie is meer gericht op gewrichtsklachten. 

Bart stelt zich even voor: "Direct na mijn afstuderen als algemeen fysiotherapeut ben ik aan het werk gegaan, maar ik kwam er vrij snel achter dat ik meer mogelijkheden en kennis wilde. Om die reden heb ik in 2017 mijn master manuele therapie gehaald aan de SOMT University of Physiotherapy. Met deze nieuwe opgedane kennis en vaardigheden ben ik in staat een hoop patiënten nóg beter te helpen met het voorkomen en verhelpen van hun klachten! Daarnaast houd ik van voetbal, hardlopen en fitness. Ik kijk er naar uit om op het sportcentrum aan de slag te gaan, mocht u vragen hebben spreek mij gerust aan."

Sportcentrum Oudenrijn krijgt padelbanen!

Padel is de snelst groeiende en misschien wel leukste sport van Nederland. Deze sport is vanaf begin juli ook te beoefenen bij Sportcentrum Oudenrijn! 

Om je kennis te laten maken met Padel heeft Sportcentrum Oudenrijn het volgende aanbod: in juli en augustus kun je eenmalig Padel uitproberen voor slechts €5 p.p. incl. racket huur + bal. 

Wat is Padel?
Padel heeft als sport veel voordelen. Ten eerste is Padel gemakkelijk te leren. De opslag is onderhands en de bal blijft langer en makkelijker in het spel, omdat de baan ommuurd is. Ten tweede is padel geschikt voor alle leeftijden. Het kan dus door iedereen op zijn eigen niveau worden gespeeld. Ten derde is Padel een teamsport: je speelt het met z’n tweeën. Daarnaast kun je Padel het hele jaar door buiten spelen vanwege de verharde banen. Tot slot is Padel een spectaculaire sport: het is snel, er is veel actie, de bal blijft lang in het spel en het is een tactische sport. Kortom: Padel spelen is gezond, je blijft lekker in beweging én het is bovenal leuk!

Houdt de nieuwskanalen van Sportcentrum Oudenrijn in de gaten voor de laatste up-date. 

Openingstijden tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie (14 juli t/m 26 augustus) gaan wij op de maandag en woensdag ook gewoon om 7:00 uur open

Maandag     07:00 - 23:00 uur;
Dinsdag       08:30 - 23:00 uur;
Woensdag   07:00 - 23:00 uur;
Donderdag  08:30 - 23:00 uur;
Vrijdag         08:30 - 23:00 uur;
Zaterdag      08:30 - 17:00 uur;
Zondag        08:30 - 17:00 uur.

Tijdelijk je sportabonnement overdragen tijdens je vakantie 

In de maand juli en/of augustus kun je jouw sportabonnement tijdelijk overdragen aan familie of een vriend(in). Als diegene geen fitnesservaring heeft, dan is dat geen probleem. Wij plannen een fitness intake in en maken een sportprogramma op maat. Dit hoeft uiteraard niet als hij/zij aan een van de groepslessen gaat meedoen. 

Een van de voorwaarde is wel dat het minimaal voor een aaneengesloten periode van 2, 3 of 4 weken is, binnen de maanden juli en/of augustus. Als je hier gebruik van wilt maken, kom dit dan even regelen bij onze balie. Wij zorgen dan met jou dat alles geregeld wordt!

Utrecht Basketball: eredivisie in Sportcentrum Oudenrijn!!!!

Utrecht kent een lange historie in het basketball. De oudste vereniging van Utrecht, Midland bestond al halverwege de jaren vijftig en een aantal jaren later kwamen daar Cangeroes en SVE (Sport Vereniging Eendracht Utrecht) bij, waarbij de laatste in het seizoen 1966 / 1967 als eerste niet Amsterdamse club zowel het landskampioenschap als de beker won. In de zeventiger jaren werd er zowel bij de vrouwen als de mannen (BC Markt, nu BC Utrecht) op eredivisieniveau gespeeld, maar vanwege het ontbreken van de financiële middelen, en een structurele organisatie was er van enige continuïteit geen sprake.

Hoewel er op dit moment een damesteam (Amazone) en een aantal jeugdteams (UBALL) op eredivisieniveau actief zijn, en Utrecht beschikt over maar liefst negen bloeiende verenigingen, is de stap naar een echte basketballstad, een bolwerk – nog – niet gemaakt.
 
Giro spinning special was een succes

Op vrijdag 4 mei startte in Israël de ronde van Italië, beter gekend als de Giro.Met het mooie roze tenue voor de klassementsleider. Drie weken zijn de prof wielrenners samen met onze eigen Tom Dumoulin, als echte Giro kanjer, aan het zwoegen door het heuvel en bergachtige landschap van Italië. Onderweg schitterende beelden van het mooie landschap.

Deze 4e mei, gingen in de spinningzaal in ons Sportcentrum een enthousiaste groep spinners ook de uitdaging van de Giro aan. In 2 uur tijd reden zij het hele parcours van drie weken, ondersteund met schitterende beelden van de route en zijn omgeving. En natuurlijk werd er gereden op alleen maar Italiaanse muziek.Genietend en zwetend door het Toscaanse heuvellandschap, zwoegend op de Etna en vooral de Zoncolan op weg naar de finish in het mooie Rome.
Alwaar de deelnemers op een terras (ditmaal in ons restaurant) van een wijntje en pizza hapje hebben genoten.
In 2 uur, wat de profs in drie weken doen.... dat is nog eens afzien, maar ook genieten. Een mooie avond, die volgens de deelnemers, voor herhaling vatbaar is.

Ontbijtkoek en andere tussendoortjes onder de loep…

Het staat op mijn gezonde tussendoortjeslijst: Ontbijtkoek.
Maar is het wel echt zo gezond? 
In April heb ik eens aangeklopt bij onze Koninklijke Peijenburg in Geldrop waar ze de reguliere variant maken. Maar is onze Peijnenburg wel echt een Gezonde Koekenbakker?
In deze blog lees je meer over:
De nieuwste soort ontbijtkoek: Lower Cal (binnenkort in de schappen)
Andere snacks in de schappen: Nakd, Trek, Bear & Urban Fruit. Zijn ze gezond of niet?
Wat vindt onze schijf van 5 van tussendoortjes?
Mijn conclusie & handvaten.
Ben je benieuwd? Lees mijn blog hier.

Wil je weten wat je zelf het beste kunt eten bij jouw doel? Neem dan contact op via de website en laat een berichtje achter. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Het opstellen van een persoonlijk voedingsplan kan vergoed worden uit de basisverzekering. 

Geniet van je tussendoortje,
Maud Bogers,
Diëtist Goed gevoed & Goed getraind

Onze jarigen in juni

Dorus Jansen 11 juni - fitness
Toni Danze 11 juni - horeca
Pratibha Gautam 13 juni - kinderopvang

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma en wo:
07:00 - 23:00 uur

Di, do en vr:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*