*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser

Beste sporter,


Wat zien wij uit naar de dag dat we je kunnen melden dat alle beperkingen niet meer van toepassing zijn. Die gedachte moeten we dan ook echt vasthouden, want dat is voor ons allen het doel. Volhouden dus en je aan de maatregelen houden. Dat mag je van ons dan ook verwachten.

Ondertussen zullen wij er uiteraard alles aan blijven doen om het je naar de zin te maken!

Gisteren werd duidelijk dat we genoodzaakt zijn om hier en daar een extra stapje terug te doen. Naast het nog langer sluiten van de horeca zijn er voor het sportcentrum en daarmee voor jou weer wat kleine aanpassingen nodig.

Kort samengevat:
  • Kleedkamers zijn gesloten
    • Tot op heden konden mensen die individueel kwamen trainen gebruik maken van onze kleedkamers. Helaas is dat vanaf nu niet meer mogelijk. We verzoeken iedereen een klein tasje met schone schoenen en een handdoek mee te nemen en dit tasje mee naar boven te nemen.
  • Relaxruimte, sauna en stoombad gesloten
    • Gasten met reserveringen voor sauna/stoombad zijn hierover eerder vandaag al per mail op de hoogte gebracht.
  • Maximale aantallen van 30 gasten per ruimte
    • Ook voor de groepslessen in de sporthal geldt een maximum van 30 personen per les. Voor de overige ruimtes verandert er hierdoor niet/nauwelijks iets.
Alle bovenstaande wijzigingen gelden per 14 oktober 22.00 uur voor een periode van vier weken.

Hoewel we dit alles natuurlijk liever niet hadden gehad zijn we ook direct aan het kijken naar nieuwe mogelijkheden die deze maatregelen bieden voor jullie als fitnessleden. Zo leidt bijvoorbeeld de afname van basketbal in de sporthal wellicht tot de mogelijkheid enkele groepslessen daar naartoe te verplaatsen en zo meer plekken te kunnen bieden.
Ook zijn we direct gaan onderzoeken of we onze openingstijden nóg verder kunnen verruimen of bijvoorbeeld ons groepslesrooster verder uit te breiden om zo meer gelegenheid te kunnen bieden.

Tot slot hebben we besloten enkele aanpassingen te gaan doen op de fitnessvloer om het onderling afstand houden gemakkelijker te maken. We merken namelijk dat het in de ‘Lifefitness-hoek’ (hoek bij de toiletten) niet haalbaar blijkt voor veel leden om alleen een apparaat te gebruiken als de apparaten daarnaast vrij zijn. Om die reden zullen we enkele apparaten in die hoek ‘uit’ gaan zetten.

Daarnaast zullen we de komende week enkele kleine aanpassingen doen aan de indeling op de fitnessvloer om jullie nog beter te kunnen spreiden.

Nogmaals, houd vol en werk mee om te zorgen dat we op een zo kort mogelijke termijn ons gemeenschappelijk doel bereiken!

Sportieve groet,

Namens team Sportcentrum Oudenrijn
Jasper van Leeuwen
Facebook
Website
Instagram
Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*