*|MC:SUBJECT|*

Beste leden,


De vakantie ligt voor velen al weer achter ons. De meeste zijn heerlijk uitgerust en hebben het dagelijkse ritme opgepakt. Ook bij Sportcentrum Oudenrijn zitten we weer helemaal in de flow. Zo gaat expeditie 7 deze maand van start en presenteert onze diëtiste Maud haar eerste boek wat je leefstijl zal veranderen. Ook zijn deze week de danslessen gestart door Beatz en was de beklimming van de Alpe d'Huez een groot succes. Chantal stelt zich voor en Tonneke is op zoek naar collectanten voor Alzheimer Nederland. Tot slot vind je een nieuwe menukaart in ons Grand Café met heerlijke gerechten speciaal voor de sporter! 

Beatz DanceStudio bij Sportcentrum Oudenrijn!!

Wij zijn erg blij en trots te kunnen mededelen dat Beatz DanceStudio danslessen gaat verzorgen in Sportcentrum Oudenrijn. Beatz DanceStudio, dé dansschool van Midden Nederland, is gevestigd in Nieuwegein, maar zal in Sportcentrum Oudenrijn ook verschillende danslessen gaan verzorgen.

Achtergrond Beatz DanceStudio
Beatz DanceStudio is een dansschool voor jong en oud. Met een breed en divers lesaanbod, zijn er zowel voor de beginnende danser als voor de professional uitdagende lessen te volgen. Met een topteam van docenten staat sfeer en kwaliteit bij ons voorop!

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan hier voor het rooster en om je aan te melden.

Introductielessen padel

Gedurende de zomervakantie was er elke dinsdagavond een introductie-avond van padel. Iedereen kon op deze manier kennis komen maken met de leukste én snelst groeiende sport van Nederland!  Er was ontzettend veel belangstelling. Gemiddeld genomen waren er zo'n 20 spelers aanwezig om het spel te leren kennen! De mensen waren enthousiast en willen graag meer leren van padel. Wij zullen vanaf half september starten met padel introductielessen.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan even een mailtje naar info@sportcentrumoudenrijn.nl


Nieuwe menukaart is ons Grand Café

Vanaf 1 september heeft Sportcentrum Oudenrijn een nieuwe menukaart in het Grand Café. Het menu is nog gezonder en meer aangepast op de sporters die dagelijks ons Sportcentrum bezoeken. Zo zijn bijvoorbeeld de pistoletjes vervangen door boerenland brood en de yoghurt door kwark. Daarnaast staan er nieuwe vegetarische gerechten en heerlijke wraps op het menu. Loopt het water je al in de mond?

Kom dan eens langs en probeer onze maandactie:
een wrap en proteïne shake naar keuze voor slechts €7. 
Expeditie 7 doe mee!!

Het is inmiddels een begrip geworden binnen Sportcentrum Oudenrijn: de expeditie. Eind september starten we alweer met expeditie 7!

Je gaat in een groep, maar wel onder professionele begeleiding van een fitnessinstructrice en diëtiste, aan de slag met je doelstelling. Of je nou gewicht wilt verliezen, plezier krijgen in het sporten of juist fitter wilt worden. Wij gaan je helpen en bieden je net dat zetje wat je nodig hebt. 

 Dat gebeurde ook bij Heidi Montfoort....."Waarom ik heb deelgenomen aan de expeditie is voor een betere conditie en gewichtsverlies. Niet alleen dat heeft het mij opgeleverd maar ook spierkracht, zelfvertrouwen en plezier in fitness en dat mede dankzij de sportinstructrice en diëtiste. Ik ga nu zelfs 3x in de week naar sportcentrum oudenrijn en met heel veel plezier!"

Nieuwsgierig geworden? Laat je gegevens dan achter bij de balie. Je wordt teruggebeld en krijgt antwoord op al je vragen.
    

Even voorstellen...........Chantal

Mijn naam is Chantal, 35 jaar en woonachtig in Vleuten samen met mijn vriend en onze twee dochters.
Wat ik het liefste doe is genieten van mijn gezin en veel tijd doorbrengen met familie en vrienden. Ik hou erg van reizen en heb al veel van de wereld mogen zien. Ibiza is inmiddels onze favoriete bestemming. 
 
     

Je hoeft als sporter geen Elfstedentocht te zwemmen om iets te doen voor een goed doel.
 
Word collectant voor Alzheimer Nederland!
 
Wat een geweldige prestatie was dat vorige maand van Maarten van der Weijden. Zoiets is niet voor iedereen weggelegd. Maar gelukkig hoeft dat ook helemaal niet. Iedereen kan een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van de jaarlijkse Alzheimercollecte door zich op te geven als collectant voor de collecteweek van 5-10 november.

Sinds een aantal jaren collecteer ik, Tonneke de Rooij, ook sporter bij SCO en op maandag- , woensdag-, en vrijdagochtend te vinden in de fitnessruimte, voor Alzheimer Nederland. De laatste twee jaar daarvan organiseer ik nu ook de collecte voor De Meern. En we hebben heel hard nieuwe collectanten nodig.

   

SCO goes Alpe D'Huez was groot succes

Na maanden van voorbereiding reisden 18 deelnemers vorige week woensdag af richting de Alpen om daar onder andere de Alpe D'Huez te beklimmen. Van zeer ervaren wielrenners en tot relatieve beginners die door weer en wind hier naartoe getraind hadden!

De vliegreis, het vervoer van de fietsen en al het eten en drinken was geregeld, zodat iedereen zich volledig kon richten op het beklimmen van diverse bergen in de Alpen. Vier dagen van fietsen, eten, uitrusten, maar bovenal gezelligheid. De eerste drie dagen werd er in verschillende groepen gereden en werden beroemde cols als de Croix de Fer (2067 meter), Col D'Ornon ((1367 meter) Col du Galibier (2642 meter), Col de Sarenne (1999 meter) en La Bérarde (1727 meter) beklommen. Op zaterdagochtend als kers op de taart heeft iedereen ook nog de Alpe D'Huez (1860 meter) beklommen. Alle deelnemers bereikten van alle beklommen cols de top zonder af te hoeven stappen. Een indrukwekkende prestatie! 

Na 'SCO goes Mont Ventoux' in 2017 en 'SCO goes Alpe D'Huez 2018' zullen de organisatoren Thomas van Amerongen en Jasper van Leeuwen binnenkort dus zeker na gaan denken over de 2019 editie. SCO goes.......

Speciaal aanbod als je wilt afvallen
 
Wil jij graag de (vakantie)kilo’s eraf hebben? Dan heb je geluk.
Op woensdag 19 september is het de Dag van de Diëtist en sta ik bij Sportcentrum Oudenrijn met en speciale aanbieding.
 
Die dag presenteer ik met trots mijn 1e boek: Het Leefstijl Veranderboek
Het Leefstijl Veranderboek leert je hoe je kunt afvallen en je streefgewicht kunt behouden door je gewoonten te veranderen. Het biedt dagelijkse taken om bewust te worden van je denkprocessen die invloed hebben in het bereiken van je gezonde leefstijl. Je leert je eigen persoonlijke aanpak op te stellen om aanpassingen te maken op het gebied van voeding, beweging, ontspanning, routine en mindset. Je kunt 13 weken dagelijks aan de slag gaan om een stap dichter bij je doel te komen.
 
Speciale Aanbieding Sport SCO
De beste aanpak is natuurlijk een persoonlijke aanpak. Daarom krijg je van mij een persoonlijk voedingsadvies om af te vallen bij aanschaf van Het Leefstijl Veranderboek op 19 september. Op vertoon van je sportpas krijg je deze speciale korting:
 
Koop mijn Leefstijl Veranderboek voor €59,95 & krijg je een persoonlijk voedingsadvies op maat cadeau t.w.v. €180,00.

Deze korting is alleen 19 september geldig. Je betaalt direct, gewoon door te pinnen. Contactloos betalen is helaas niet mogelijk. Ook schrijf je je natuurlijk meteen in voor een intakegesprek, plannen we direct een afspraak en leg ik je alles uit over hoe ik een persoonlijk advies voor je ga opstellen.
 
Heb je al een persoonlijk advies van mij gehad en wil je toch graag een boek bemachtigen, dan krijg je 10% korting bij aanschaf van 1 boek en 20% korting bij aanschaf van 2 boeken. Lees hier meer informatie en bekijk en gebruik de kortingscode.
 
Tot 19 september bij de fitnessbalie
Vanaf 11.00 uur kun je mij vinden bij de fitnessbalie. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Op = Op. Blader even door het boek, kom even babbelen, stel je vragen en/of geniet van een lekker en gezond hapje.
 
Alle vragen zijn natuurlijk ook welkom via de mail. 
Liefs, jouw coach Maud. 

Onze jarigen in september

Saïd            1 september - groepslessen
Douglas      2 september - fitness
Michelle      23 september - groepslessen
Chotima      23 september  - kinderopvang

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma en wo:
07:00 - 23:00 uur

Di, do en vr:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*