*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser

Beste leden,


Afgelopen woensdag kwam, aanvullend op de persconferentie van afgelopen maandag, een dringend advies voor het dragen van een mondkapje in openbare en publieke ruimte.

Als sportcentrum zouden we het erg fijn vinden als je gehoor wilt geven aan deze oproep. Concreet verzoeken we je om een mondkapje te dragen tot het moment dat je gaat sporten en na het sporten het mondkapje weer op te doen.

Daarnaast hier nogmaals de dringende oproep om je tijdig af te melden wanneer je toch niet aan een les kunt meedoen. 
Bijna iedereen doet dit al uitstekend, maar een enkeling helaas nog niet. Dat heeft tot vervelend gevolg dat mensen op de wachtlijst ten onrechte niet mee kunnen doen. 
Uitschrijven kun je zelf (online) en is even gemakkelijk als inschrijven.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Sportieve groet, 

Team Sportcentrum Oudenrijn

Appeltaart als ontbijt, gekker & lekker kan altijd


Welke betekenis geef jij aan ontbijten? Jij kan elke ochtend ontbijten als een koning(in). En daarvoor hoef je niet veel tijd te besteden. Of wil je door de weeks geen poespas maar een lekker warm ontbijtje in het weekend? En dan ook iets gezonds? Deze Frambozen Havermout Appel Crumble laat je lekker genieten van een gezond ontbijtje. Het lijkt net als appeltaart eten voor je ontbijt.
Check hier het recept.
 
Ben jij er klaar om jouw streefgewicht te bereiken en te blijven genieten van lekker eten? Download GRATIS ons ‘Di-Eet-Alles-Startpakket’.
 

FanWork Musicals


Heb jij thuis ook een kind dat niet kan stoppen met zingen en dansen? Meld hem of haar dan aan voor een gratis proefles bij FanWork Musicals. Zelf lekker een uurtje sporten en je kind kan in hetzelfde gebouw naar de musicalles; ideaal!

Bij FanWork kan je laten zien wie je bent. Kan jouw kind wel een duwtje in de rug gebruiken? FanWork gebruikt dansen, zingen en acteren als middel om het beste in jouw kind naar boven te halen. Meld je kind aan voor een gratis proefles bij de gezelligste jeugdtheaterschool van Nederland, wij hebben musical lessen vanaf 4 jaar oud. 
 
Facebook
Website
Instagram
Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*