*|MC:SUBJECT|*

Beste leden,


De bloesem, narcissen en tulpen zijn al bijna uitgebloeid, maar de vogels daarentegen fluiten er naarstig op los. Iedereen krijgt energie van het zonnige weer en wil dingen gaan ondernemen.

Zo wordt er bij Sportcentrum Oudenrijn ook van alles ondernomen. Op 12 mei is er een ouder en kind kickfun special. Stellen Tanisha en Christine zich voor en kun je lekker buiten sporten met Fitparck. Ook zijn wij op zoek naar een tweetal nieuwe collega's. Daarnaast hebben er een aantal wijzigingen plaats gevonden in het groepslesrooster. Tot slot geeft Maud weer nuttige voedingstips voor de zomer.

Ouder en kind kickfun special

Heb je zin om samen met je zoon of dochter eens te sporten? Dat kan! Op zondag 12 mei is er een kickfun voor ouder en kind. Kinderen vanaf 8 jaar zijn van harte welkom om een keertje mee te trainen met hun ouders.

De naam zegt het al kick en fun!!  Kickboksen met een hoop fun... 
Na een lekkere warming-up waarbij de eerste zweetdruppels al op je lichaam verschijnen gaan de bokshandschoenen aan. Heb je zelf handschoenen neem ze dan mee! Er wordt op palen gebokst en niet op elkaar.

Hieronder volgen de lestijden van de ouder en kind kickfun special: 
12:00 - 12:45 uur kids 8 t/m 12 jaar 
12:45 - 13:30 uur kids 13 t/m 15 jaar  

Doe jij ook mee? Geef je op bij de balie! 

Opsporing verzocht!

Sportcentrum Oudenrijn is op zoek naar twee nieuwe collega's! Zowel voor de fitnessbalie (ca. 13 uur/week) als voor onze horeca (ca. 32 - 40 uur/week).

Ben jij diegene of ken je iemand, laat het ons weten. Kijk voor meer informatie over de vacatures op onze website. Uiteraard is er een leuk cadeau voor de gouden tip!

LET OP!!!! Gewijzigde openingstijden met Hemelvaartsdag

Met Hemelvaartsdag is het Sportcentrum geopend van 8:30 - 14:00 uur. 

Op Hemelvaartsdag gaan de ochtendlessen gewoon door volgens het normale rooster. Behalve de pilatesles wordt een bodyshapeles. 

Buiten sporten met Funparck!

Wind door je haren, tjilpende vogels. Je krijgt het er gratis bij als je met Fitparck naar buiten gaat. Je kunt kiezen uit tientallen activiteiten in Leidsche Rijn zoals onder andere: Vitaal+, Bootcamp basic, Bootcamp, Super mama's, Family Fit, Boksen en Yoga.  Deze trainingen vinden plaats in het Maximapark, Castellum de Hoge woerd en Desto. Er is voor iedereen wat te vinden. Voor zowel beginners als de meer geoefende sporter. Voor beide willen we dat je vooral plezier hebt als je Fitparckt. Voor €9,50 per maand kan je als lid van Sportcentrum Oudenrijn mee doen met alle buiten activiteiten.

Meer informatie ga naar www.fitparck.nl.

Voorstellen Tanisha.............

Hoi, mag ik mij even voorstellen. Ik ben Tanisha en 18 jaar oud. Vanaf nu kom ik iedere zondag helpen in de Kidzclub van Sportcentrum Oudenrijn. Komend jaar ga ik starten aan mijn opleiding als onderwijsassistente. Ik ben net terug uit IJsland waar ik 7 maanden heb gewerkt als au pair. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen bezig te zijn. 

Het is superleuk dat ik het team mag komen versterken! 

Vrolijke groetjes,
Tanisha

Wijzigingen in het groepslessenrooster

Vanaf mei vinden er een aantal wijzigingen plaats in het groepslessenrooster. Hieronder een overzicht van de lessen die komen te vervallen of wijzigen:
- Op dinsdagochtend vervalt de FunXtionles van 9:30 uur;
- Op donderdagavond vervalt de FunXtionles van 19:00 uur én de Pilatesles van 20:30 uur;
- Op zondagochtend komt de FunXtionles van 8:30 uur te vervallen;
- En tot slot is er op zondagochtend één Spinningles van 1,5 uur en deze start om 9:00 uur. 

Kijk altijd op de app of de website voor het actuele groepslessenrooster van Sportcentrum Oudenrijn. 

Christine aan de slag bij FysioHolland Medicort

Mijn naam is Christine de Wit en vanaf mei kom ik FysioHolland Medicort versterken als kinderfysiotherapeut. Na de opleiding tot algemeen fysiotherapeut, ben ik een 3-jarige masteropleiding gaan volgen om me in kinderen te specialiseren. Deze specialisatie hoop ik over twee maanden afgerond te hebben! Als kinderfysiotherapeut word je opgeleid om de motorische en algehele ontwikkeling van het kind te bekijken en te meten, en houd je rekening met de groei en de invloed hiervan op de ontwikkeling en bijvoorbeeld op blessures. Dit geldt voor zuigelingen tot tieners van 18 jaar.

Sinds 2015 ben ik algemeen fysiotherapeut en ik heb 3 jaar gewerkt in een praktijk in Hoevelaken, waar ik van origine vandaan kom. Geleidelijk aan is mijn interesse in de ontwikkeling van het kind hier ontstaan. Elk kind ontwikkelt zich in het eigen tempo en kennis hiervan hebben vind ik belangrijk. Tijdens mijn werk heb ik ervaring opgedaan, zowel met volwassenen, maar ook met veel sportende kinderen, kinderen met motorische problemen (soms in combinatie met gedragsproblemen), en met het behandelen van zuigelingen (zorgen bij een motorische ontwikkelingsachterstand, voorkeurshouding). Juist de afwisseling hier tussen vind ik erg leuk.

Ik heb veel zin om hier aan de slag te gaan als kinderfysiotherapeut en kijk uit naar een goede samenwerking!

Summer is coming…

Zit jij al strak in je (bad)pak? Nee? Niet erg, we hebben nog even…

Alleen moet je dan wel nu actie gaan ondernemen. Sporten is top, maar zonder de juiste voeding verdwijnt je resultaat al snel als sneeuw voor de zon.

Met persoonlijke coaching help ik je de juiste mindset te creëren om jouw doelstelling te behalen. Daarnaast stel ik een persoonlijk voedingsplan voor je op, zodat jij over de juiste voedingskennis beschikt.

Extra noodplan nodig voor weekenden, feestjes of festivals. Geen probleem. Dit onderdeel van de coaching om terugval te voorkomen.

Heb jij geen idee of je goed bezig bent? Neem hier contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Jouw Diëtist en coach

Maud Bogers

T:            06 12 98 42 50

@:           maud@goedgevoed-goedgetraind.nl

W:            www.goedgevoed-goedgetraind.nl

 

Meer tips? Houd de website in de gaten of volg ons op onze social media kanalen, Facebook, Instagram, Twitter of Linked-In. Blijf altijd op de hoogte van nieuwe tips, recepten en weetjes.

Onze jarigen in mei

Suzanne 1 mei - horeca
Nieske 5 mei - groepslessen
Maureen 10 mei - balie
Linda 13 mei - groepslessen
Lisette 12 mei - fitness
Giovanni 29 mei- jeugdlessen

Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten - De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*