*|MC:SUBJECT|*
Beste sporters,

Ondertussen is onze fitness alweer twee weken geopend. We zijn ontzettend blij jullie allemaal weer te zien!

Vlak vóór het begin van de zomervakantie nog een kleine nieuwsupdate van ons. Hierin lees je onder andere dat onze wellnessruimte en douches ook weer (beperkt) zullen openen, dat er gedurende de zomervakantie wat aanpassingen zullen zijn in het groepslesrooster en dat onze horeca wat aangepaste openingstijden heeft in de zomervakantie.

Diegene die op vakantie gaan wensen we een hele fijne vakantie. Diegene die thuis blijven zijn uiteraard van harte bij ons welkom om topfit te blijven.

Sportieve groet,

Sportcentrum Oudenrijn

Wellnessruimte en douches

Vanaf maandag 20 juli zullen onze wellness, douches en toiletten in de kleedkamers weer geopend zijn. 

Omdat veiligheid voorop staat geldt voor de wellness (sauna/stoombad/relaxruimte) dat hier gereserveerd voor moet worden. De tijdsblokken hiervoor zijn gelijk aan die van de fitness en op elk uur is er een maximum van vijf personen. Het eerste blok in de ochtend en het laatste blok in de avond zal de sauna niet beschikbaar zijn. Reserveren kan ‘gewoon’ via baanreserveren en reserveringen van de sauna tellen niet mee voor de twee boekingen die een week vooruit gedaan mogen worden.

Voor de douches en toiletten in de kleedkamers van de fitness geldt dat deze ook gebruikt kunnen/mogen worden door diegene die voor individueel sporten komen. Om de groepen goed ‘gespreid’ te houden zal dit echter wel binnen de huidige tijdsblokken moeten. We blijven iedereen dan ook vooral oproepen om zoveel mogelijk thuis te douchen.

Voor de deelnemers aan de groepslessen geldt dat ze gebruik mogen maken van de douches in de voorste twee kleedkamers van de sporthal. We beseffen dat dit niet de ‘luxe’ is van de fitnesskleedkamers, maar ook hier gaat de veiligheid voor.

Groepslesrooster zomervakantie

Vanaf zaterdag 18 juli t/m zondag 30 augustus zullen er aantal aanpassingen zijn in het groepslesrooster.

Verspreid over de week zullen er een aantal FunXtion-lessen van het rooster af gaan. Uiteraard zal er elke ochtend en avond FunXtion aangeboden blijven worden.

Zondag:
De kickfun gaat naar 10.00 uur en de clubyoga naar 10.15 uur. De HIIT komt te vervallen.

Dinsdag:
De bodyshape van 17.45 uur en de pilates van 20.30 uur komen te vervallen.

Donderdag:
De clubyoga van 19.15 uur en de spinning van 20.30 uur komen te vervallen.

Daarnaast zullen er in de zomervakantie geen jeugdlessen gegeven worden.

Aangepaste openingstijden horeca tijdens zomervakantie

Gedurende de zomervakantie zal onze horeca een uur eerder sluiten dan normaal. Dit betekent dat er gesloten wordt direct na afloop van het laatste fitnessblok. Dit omdat het altijd zeer rustig is op deze tijdstippen in de zomervakantie. Wanneer je in het laatste blok op een dag komt sporten is er daarna dus helaas geen mogelijkheid meer om een drankje te doen.

Facebook
website
Instagram
Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*