*|MC:SUBJECT|*

Beste leden,


De eerste maand zit er al weer op. Iedereen is voortvarend van start gegaan met de nieuwe voornemens. De vraag is nu: hoe staat het met jouw goede voornemens? Lukt het om ze vol te houden of heb je er al de brui aan gegeven? Hier op het sportcentrum zijn we nog steeds bezig om onze goede voornemens te continueren 

Wat hebben we deze maand voor jullie in petto?
- Johan heeft met succes zijn spinningmarathon volbracht;
- Op 14 februari wordt er twee keer een Valentijns FunXtion gegeven;
- Krijgen we Beat Saber in de Virtual Reality room;
- Is er een extra les bij gekomen voor de jeugd van 13 t/m 15 jaar;
- Stelt Rose van FysioHolland zich aan u voor ;
- Zijn er slechts nog enkele plaatsen beschikbaar voor de fietsreis naar de Stelvio in Italië.

Kortom er is weer genoeg te beleven deze maand bij Sportcentrum Oudenrijn. Ben jij er ook bij?
 

Valentijns FunXtion Special


Op Valentijnsdag gaat Manon een Valentijns FunXtion special geven. Deze special is in de avond op de standaard FunXtion tijden (19:00 tot 19:30 en 19:30 tot 20:00). Voor deze les schrijf je in met tweetallen. Dit mag je partner/een vriend of een vriendin zijn. Ook is het mogelijk om in te schrijven met iemand die niet lid is, zolang de ander maar wel lid is. Inschrijven kan op de inschrijflijst bij de balie. 

Er is voor deze special plaats voor 7 koppels, dus schrijf je snel in!!

Beat Saber in Virtual Reality Room bij Sportcentrum Oudenrijn

De Virtual Reality gaming room wordt uitgebreid met een 3e game. Naast de racing game en de shooter game wordt Beat Saber toegevoegd. Een zeer verslavend en uitdagend spel. Weten hoe dat spel werkt: https://www.youtube.com/watch?v=3ehSPtWoiuc

Daarnaast gaan we de ruimte niet meer 'per game' verhuren, maar verhuren we vanaf begin februari de ruimte als één geheel. Dat betekent dat je met een groep (tot ca. 12 personen) zowel kunt racen, kunt 'shooten' en dus Beat Saber spelen. Perfect als uitje met vrienden of collega's! Reserveren kan via www.sportcentrumoudenrijn.nl

SCO goes Stelvio.......nog maar een plaatsen!

Het aantal inschrijvingen voor onze wielerreis naar de legendarische Stelviopas loopt hard op. Vijftien ondertussen! Dat betekent dat er nog maar een paar plekjes beschikbaar zijn.

Na de Mont Ventoux in 2017 en de Alpe D’Huez in 2018 zal Sportcentrum Oudenrijn in 2019 een fietsreis organiseren naar een minstens zo legendarische berg. De Passo dello Stelvio. Met 2757 meter hoog en 46 haarspeldbochten een Alpenreus! Daarnaast zullen we met de Passo di Gavia en de Mortirolo nóg twee beruchte beklimmingen aandoen. De reis zal zijn van 28 tot 31 augustus 2019.

Heb jij zin in deze uitdaging én durf je het aan? Geef je dan snel op, want er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar voor deze volledig verzorgde fietsreis! Mail naar info@sportcentrumoudenrijn.nl om je op te geven of voor meer informatie.

Spinninginstructeur Johan geeft 24 uur non-stop spinning voor KWF Kankerbestrijding!

Begin deze maand heeft onze spinninginstructeur Johan van der Waal een ongekende prestatie geleverd! Op donderdagavond 3 januari, even voorr middernacht, stapte hij voor KWF kankerbestrijding op een spinningfiets om de laatste dag vóór zijn 60e verjaardag 24 uur non-stop spinningles te geven. Deze prestatie bleef niet onopgemerkt, want onder andere het AD, radio M en RTV Utrecht kwamen langs om een reportage te maken.
Uitgeput, maar zeer voldaan en met het prachtig bedrag van 2050 euro voor KWF beëindigde hij vrijdagavond (middernacht) zijn marathon en kon hij zijn 60e verjaardag vieren. Als Sportcentrum willen we Johan van harte feliciteren met deze indrukwekkende prestatie. Beelden zien? Klik hier.

Extra les jeugdfitness op dinsdagmiddag


Begin deze maand zijn we gestart met een extra les jeugdfitness voor 13 t/m 15 jarigen. De les wordt gegeven door Lisette op de dinsdagmiddag van 17:00 - 18:00 uur. 

Met jeugdfitness wordt het lichaam positief belast. Er wordt geen zware krachttraining gedaan, omdat het lichaam op deze leeftijd nog niet volgroeid is en dit niet aan kan. Er wordt veel aandacht besteed aan de lichaamshouding van de jongeren. Uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, lenigheid komen allemaal aan bod. Je lijf ontwikkelt zich op een positieve manier.

Lijkt dit je leuk? Kom dan gerust voor een gratis proefles. 

Even voorstellen.......Rose

 

Misschien hebben er al een aantal mij zien lopen en daarbij wil ik mij dan ook graag nog even voorstellen. Mijn naam is Rose Schuurman, 24 jaar en wonend in Utrecht.Vanaf september ben ik de master kinderfysiotherapie begonnen op de Hogeschool in Utrecht en zo in de leer gekomen bij Roy Schaaij. Vanaf december ben ik dan ook gestart op de locaties Kampong en Sportcentrum Oudenrijn als fysiotherapeut. Ik ben erg enthousiast, leergierig en ik vind het fijn hard te werken. Naast werk vind ik het heerlijk om hard te lopen, te zwemmen en af en toe een leuke run mee te pakken. Ik kijk er naar uit kennis te maken. Kom gerust langs om een praatje te maken!

Smul mee met dit lekkers

Ben jij een cheesecake liefhebber? Zoek niet verder naar een gezonde variant. Dit recept geeft je de vezels, eiwitten en groenten die een ander stukje taart je niet zal geven. Benieuwd? Bekijk hier het recept...

Of ben je niet zo’n snoepert en wil je meer kennis en inzicht op doen om meer resultaat te boeken? Dan hebben we iets bijzonders voor je om te lezen. Het gaat over het inbeelden van jouw resultaat. Wat als je met het inbeelden hiervan ook echt resultaat zou bereiken? Zou je het dan doen? Visualisatie wordt vaak onderschat. Deze tool kan jouw leven veranderen. Meer weten hoe? Lees het in de blog…

Coaching over Voeding & Mindset
Gezond eten is niet genoeg. Alles draait om de juiste mindset. Maar wat is dat dan? En hoe creëer je die mindset? Samen met ons, elke donderdag om 18:00 uur LIVE op Facebook. 
Wij helpen jou van gedachten veranderen. Letterlijk. Waardoor je mindset verandert en je meer inzicht krijg in wat goed voor jou is om jouw doel te bereiken. Ben jij er voortaan elke donderdag bij? We zijn LIVE op onze Facebookpagina. Maar je kunt ook de uitzendingen terug kijken bij de video’s

Tot donderdag, 
Jouw Diëtist en coach
Maud Bogers

T: 06 12 98 42 50
@: maud@goedgevoed-goedgetraind.nl 
W: www.goedgevoed-goedgetraind.nl
Volg mij op sociale media: Facebook, Instagram, Twitter en Linked-In.

Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma en wo:
07:00 - 23:00 uur

Di, do en vr:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*