*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser

Beste leden,


Wat een ontzettend heerlijk vooruitzicht!!
Geen beperkende maatregelen meer, voorjaarszonnetje in aantocht........... WOW!
Vanaf aanstaande vrijdag 25 februari vervallen de laatste beperkende corona maatregelen. Belangrijkste wat ons betreft is dat er geen corona toegangsbewijs meer nodig is om lekker te sporten en voor- of na het sporten even te ontspannen in onze horeca!
 
Groepslessen
Omdat er meer mag hebben wij in goed overleg met de groepslesdocenten besloten wat meer mensen toe te laten bij de meeste groepslessen. Vooralsnog gaan we niet terug naar de originele aantallen, want wij hebben ook gemerkt dat iets meer ruimte als heel goed is ervaren.
 
Fitness
Hoewel het niet meer verplicht is, willen wij wel een aantal extra hygiënemaatregelen handhaven. Geen doekjes en spuitflessen meer die beneden klaarstaan, maar op de fitnessvloer zullen wij wel extra spuitflessen neerzetten die je kunt gebruiken om het apparaat te reinigen voor- en na gebruik. Dus niet meer met doekjes, maar weer met papier. Daarnaast een dringend verzoek om altijd een handdoek te gebruiken.
 
Wij zullen, als het nodig is, de deur naar buiten openzetten. Laat dit alsjeblieft over aan een van onze collega’s. Als er niemand aanwezig is op de fitnessvloer, vraag het dan even aan onze collega bij de balie.
 
Stoomcabine
Zoals je wellicht weet is de stoomcabine al een tijd defect. Het is ook aangegeven, maar het duurt nog wel even voordat we een structurele oplossing hebben. Wij doen er oprecht alles aan, maar vragen je in deze nog even geduld te hebben.
 
Ruimte geven
Blijf elkaar de ruimte geven om te sporten en bewaar de nodige afstand. Zo blijven we zorgen dat iedereen zich veilig kan voelen. Ook dit is iets wat we allemaal als positief hebben ervaren.
 
Trots op ons team!
Kort en krachtig? Wat een enorme kanjers werken er bij Sportcentrum Oudenrijn.
 
Voor de horeca, balie en facilitaire werkzaamheden zijn wij nog op zoek naar nieuwe collega’s, al kunnen wij binnenkort een paar nieuwe collega’s verwelkomen.
 
Vragen?
Stel ze! Zoals je namelijk weet staan onze collega’s altijd voor je klaar om je verder te helpen. Mailen mag uiteraard ook: info@sportcentrumoudenrijn.nl
 

 
Sportieve groet,
 
Team Sportcentrum Oudenrijn
Facebook
Website
Instagram
Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*