*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser

Beste leden,


Wat korte berichten. Als je ergens vragen en/of opmerkingen over hebt laat het ons dan weten. Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen!

Groepslessen specials.
Woensdag 29 juni: Sneak Preview ClubJoy:
-> 19:00 uur HIIT met Eelke en Inge
-> 19:30 uur Booty met Eelke en Inge
-> 20:00 uur Clubpower met Sandra en Inge
Donderdag 30 juni:
-> 10:00 uur Latin Dance met Renske
Doe je ook mee? Schrijf je dan nu in door aan te melden via DEZE LINK  
LET OP!!!: de lessen staan onder het kopje "special" i.p.v. "groepsles".

Groepslessen tijdens- en na de zomervakantie.
In de zomervakantie is het groepslessenrooster, zoals altijd, wat aangepast. Let dus goed op als je wilt reserveren. Voor de jeugd zijn er tijdens de zomervakantie geen lessen.
Daarnaast gaan we ons ook weer voorbereiden voor het groepslesrooster na de zomervakantie. Dit zal aan het einde van de zomervakantie worden gecommuniceerd. 

Iemand anders laten sporten als je met vakantie bent?
Tijdens de maanden juli en augustus mag je het abonnement tijdelijk overdragen aan "iemand anders". Hier zijn een aantal voorwaarden voor. Vraag bij onze balie wat deze voorwaarden zijn.

Warmte in de fitness en groepsles-zalen. 
Zoals ieder jaar is het, als de buitentemperatuur oploopt tot boven de 25 graden, ook binnen warmer. De airco's helpen, maar met een hoge buitentemperaturen is dat niet genoeg om het binnen echt koel te houden. Daarnaast houden wij, sinds de uitbraak van corona, ook de deuren meer open voor doorstroming van buitenlucht. Die twee zaken "bijten" elkaar als het warmer is, want met open deuren komt er juist meer warmte binnen. Nu heeft iedereen een mening over wat men als prettig ervaart en/of wat verstandig is. Het is voor ons onmogelijk om het naar ieders tevredenheid te regelen. Wij vragen hiervoor begrip en verzoeken je de keuze voor wat het beste is aan ons te laten. Pas je intensiteit van sporten aan als het buiten zeer warm is en bovenal, drink voldoende! 

Stoomcabine.
Herhaling m.b.t. de stoomcabine: De komende maanden (in- en rond de zomervakantie) gaan wij de stoomcabine ontmantelen en wij gaan daar een mooie relaxruimte creƫren. Meer informatie hierover (het wat, hoe en waarom) volgt nog.

Fijne zomervakantie.
Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie! Ga je op vakantie? Heel veel plezier en wij zien je daarna graag weer terug. 

Sportieve groet,
 
Team Sportcentrum Oudenrijn
Facebook
Website
Instagram
Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*