*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser

Beste padeller,


De gifbeker is helaas nog niet leeg. Wij beseffen maar al te goed dat dit niet alleen voor Sportcentrum Oudenrijn geldt. Afgelopen vrijdag was alles geregeld m.b.t. de consequenties die van toepassing waren geworden, naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag 14 december. En sinds zaterdag is alles weer anders. We zijn dus (grotendeels) dicht.
 
Maar gelukkig mag je nog wel buiten tennissen en padellen. En vandaag is ook duidelijk geworden dat dubbelen toch mag. Er moet wel 1,5 meter afstand gehouden worden. Competities en toernooien mogen niet. Over de status van onze interne wintercompetitie op zondag, worden de deelnemers apart geïnformeerd.
 
Vanzelfsprekend moet je nog wel reserveren om te kunnen padellen. Zie voor de meest actuele openingstijden van de padelbanen https://www.sportcentrumoudenrijn.nl/huidige-corona-maatregelen/
 
Nu was het de bedoeling om uiterlijk deze week de inschrijving open te zetten voor de nieuwe cyclus padellessen, die we per 17 januari willen starten. Het openzetten van de inschrijving loopt wat vertraging op, maar de intentie is om dit voor het eind van dit jaar alsnog te doen. Daar word je nog over geïnformeerd. Op DEZE WEBSITE staat de meest actuele informatie over de padellessen bij Sportcentrum Oudenrijn.
 
Er was de afgelopen periode geen goed moment te vinden om aan te kondigen dat wij de prijzen voor alle lidmaatschappen en losse verhuur vanaf 1-1-2022 gaan indexeren. Maar wij kunnen niet langer wachten om dit aan te kondigen. Veel kosten, bijvoorbeeld m.b.t. energie, stijgen aanzienlijk en daar moeten we op anticiperen. Dit heeft niets te maken met de maatregelen. De nieuwe tarieven kun je binnenkort vinden op de website van Sportcentrum Oudenrijn. Klik hiervoor op DEZE LINK.
 
Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een spetterend 2022!
 
 
Sportieve groet,
 
 
Team Sportcentrum Oudenrijn
 
Facebook
Website
Instagram
Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*