*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser

Beste leden,


Het zal geen verrassing zijn dat ook Sportcentrum Oudenrijn het afgelopen jaar telkens wordt geconfronteerd met de alsmaar stijgende kosten. Vooral als het gaat om de energiekosten. Dit ondanks het feit dat wij de afgelopen jaren geïnvesteerd hebben in duurzaamheid (zonnepanelen, LED, etc.). Zo zijn de energiekosten voor dit jaar (2022) inmiddels gestegen met meer dan 50% en volgend jaar zal dat, naar de huidige mening van onze energieadviseur, meer dan 85% worden. 
 
Wij zijn daarom genoodzaakt om al onze tarieven, waaronder die van de Fitness & Health, te verhogen met 7%. De tarieven voor de Fitness & Health worden verhoogd per 1 november 2022. Lopende abonnementen, die een ingangsdatum hebben voor 1 november 2022, worden niet verhoogd.
 
Daarnaast zullen wij uiteraard kritisch zijn en blijven op al onze uitgaves, zoals het zuiniger omgaan met energie. Wij zijn bezig, met de hulp van externe specialisten, een concreet plan te maken. In de Fitness & Health valt bijvoorbeeld te denken aan de gemiddelde temperatuur in alle ruimtes, de temperatuur van de douches, het gebruik van de sauna, de airco’s en dergelijke. Je zult begrijpen dat het, door de grootte van Sportcentrum Oudenrijn, het een behoorlijke puzzel is om dit goed te regelen, want wij willen wel graag kwaliteit blijven bieden.
 
Wij beseffen maar al te goed dat dit voor jou ook heel vervelend is, maar als wij dit niet doen dan gaat het sportcentrum het simpel gezegd uiteindelijk niet redden. De afgelopen jaren (corona maatregelen) hebben al veel negatieve impact gehad op ons mooie bedrijf en dit komt er achteraan. 
 
Oprecht hopen wij dat het je lukt om aan ons verbonden te blijven. Jouw gezondheid is en blijft het belangrijkste en wij zullen er alles aan blijven doen om je daarbij te helpen.
 
En dan nog even iets heel anders....
Enerzijds is het geen leuk nieuws, maar anderzijds is het heel positief dat iemand zo lang aan ons verbonden is geweest. Want na 14,5 jaar!!! gaat Malin ons per 1 oktober verlaten en een wat ons betreft superleuke en zeer gewaagde nieuwe uitdaging aan. Onder het kopje “and now something completely different”: Malin gaat starten met een opleiding tot stewardess bij de KLM. Wij gaan haar enorm missen en vanzelfsprekend gaan wij haar op gepaste wijze gedag zeggen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij haar, namens jullie, enorm kunnen bedanken voor al haar positieve energie. Malin, TACK SÅ MYCKET
 
Sportieve groet,
Namens het team van Sportcentrum Oudenrijn
 
 
Rob Veldhuis
 
Facebook
Website
Instagram
Sportcentrum Oudenrijn 
Europaweg 48
3451 HG Vleuten- De Meern

Tel: 030 666 46 86 
Fax: 030 666 46 93

Info@sportcentrumoudenrijn.nl
www.sportcentrumoudenrijn.nl
Openingstijden
Ma, wo en vr:
07:00 - 23:00 uur

Di en do:
08:30 - 23:00 uur

Za en zo:
08:30 - 17:00 uur






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*