fbpx

Mudmasters

Zondag 29 mei, 12.30, Weeze.

Na 4 maanden lang te hebben getraind was het dan eindelijk zover: De MudMasters 2016! Met twintig deelnemers, leden en instructeurs, zijn we afgereisd naar Weeze om daar met zijn allen de MudMasters uit te lopen.
Vanaf februari is deze groep bezig geweest om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op deze dag. Elke maandag deden zij mee met een speciale ‘MudMasters-bootcamp’. Hierin werd zowel getraind op de conditie als op de kracht om alle obstakels op het 12 kilometer lange parcours af te leggen.
Na 17 trainingen was het zover; de MudMasters gingen beginnen. Na een korte warming-up konden we beginnen! 12 kilometer (volgens de GPS van Rik 14) en 3,5 uur later kwam de groep moe maar voldaan over de finish. Onderweg hebben zij gezwommen door water en modder, geklommen over muren (het favoriete onderdeel…), boomstammen gesjouwd en vooral erg veel gelopen door zand en modder.

De beloning na de finish was natuurlijk het felbegeerde MudMaster Finisher t-shirt en een koud biertje, alcoholvrij natuurlijk.

Namens Sportcentrum Oudenrijn willen wij iedereen feliciteren met het behalen van deze prestatie en bedanken voor de inzet tijdens de trainingen en de MudMasters zelf!

Ricky & Erik.

Scroll naar top