fbpx

Live Yoga met Mariska

Live Yoga

Elke zaterdag 10.00-11.00 uur en elke maandag 20.30-21.30 uur geef ik, Mariska, een online yogales via het videoplatform Zoom. Als zang- en yogadocente ben ik naar alternatieven gaan zoeken zodat mijn studenten, en anderen, in deze crisistijd hun gedachten toch even kunnen verzetten.

Afgelopen woensdag gaf ik daarom een ‘yoga-park-les’, met gepaste afstand tussen elkaar natuurlijk, in het Maximapark. Door de frisse oostenwind geef ik hem zaterdag online. Als zzp-er weet ik dat je nu wellicht niks kan bijdragen qua geld, maar misschien wel met je aanwezigheid. Daarom is de les op donatiebasis. Als je (heel makkelijk!) een account aanmaakt via www.zoom.us kun je door hier te klikken vanaf 09.50 uur, resp. 20.20 uur online meedoen! We eindigen de les met piano en zang.

Kan je niet? Klik hier om mijn Facebookpagina volgen voor meer online lessen (of in het park als het weer/ de situatie het toelaat).

Scroll naar boven