fbpx

Len Huard Kickbokstrainer bij Sportcentrum Oudenrijn

Even voorstellen……….Ik ben Len Huard, 30 jaar en kickbokstrainer op de maandagavond. Daarnaast werk ik fulltime als advocaat. Eén van mijn passies is vechtsport. In mijn jeugd heb ik verschillende stijlen beoefend, waaronder kickboksen.

Tijdens mijn studententijd werkte ik als portier en persoonsbeveiliger, waardoor het belangrijk was dat ik mijn mannetje kon staan. Ik heb me toen volledig gestort op kickboksen en toen heb ik ook wedstrijden gevochten.

Het mooie van kickboksen is de eenvoud. Iedereen kan het leren. Dat merk ik ook tijdens mijn groepslessen. Daarnaast is het een geweldige manier om snel fit te worden en je zelfvertrouwen op te bouwen. We hebben een vaste groep van circa 25 enthousiaste sporters, en er komen regelmatig nieuwe mensen bij.

Wil jij op een laagdrempelige en leuke manier leren kickboksen en je conditie verbeteren? Kom dan meedoen op maandagavond om 19.30 uur. Nog geen lid? Vraag dan een gratis dagpas aan!

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

Scroll naar top