fbpx

Koop Zonnebloemloten voor het goede doel

Mijn naam is Ida van der Weijden en ik ben ruim 17 jaar vrijwilliger bij de plaatselijke afdeling van de landelijke vereniging De Zonnebloem. De Zonnebloem, afdeling Vleuten-De Meern-Haarzuilens, is de plaatselijke afdeling van de landelijke vereniging De Zonnebloem. Deze stelt zich ten doel, met inzet van vrijwilligers, het welzijn te bevorderen van en hulp te bieden aan langdurig zieken, lichamelijk gehandicapten en hulpbehoevende en eenzame ouderen. Dit proberen wij te bereiken door onze Zonnebloemgasten bezoekjes te brengen,vakantieweken te organiseren, door ontspanningsmiddagen, dagexcursies, dagboottochten en winkelochtenden te bieden.

Bezoek Sportcentrum Oudenrijn 23 en 31 mei
Op zaterdagochtend 23 mei en zondagochtend 31 mei bezoek ik, samen met 2 andere Zonnebloemvrijwilligers, Sportcentrum Oudenrijn. Wij zijn daar aanwezig om Zonnebloemloten te verkopen. Op deze manier proberen wij het Zonnebloemwerk meer bekendheid te geven bij de bewoners van onze gemeente. Je kunt ons vinden bij een tafeltje in de hal en tevens lopen wij rond in de diverse sportruimtes.

Kun je op de genoemde data niet aanwezig zijn en toch graag een Zonnebloemlot à € 2,- willen kopen, dan kun je een email sturen naar:

Ida van der Weijden
Emailadres: idavanderweijden@ziggo.nl

Door het kopen van 1 of meer loten steun je dit goede doel en maakt u kans op één van de geldprijzen, de loterij vind plaats in oktober, informatie hierover staat vermeld op het lot.

Alvast vriendelijke dank voor je aandacht en steun!

Scroll naar top