fbpx

Informatie over abonnementen & compensatie

Beste sporter,

Sinds de lockdown vanaf 15 december zijn wij wederom hard aan het werk om alles goed te regelen. Dat is een hele uitdaging want het was niet de eerste “beperking” van 2020. Het zal je duidelijk zijn dat dit nog meer maakt dat wij heel creatief moeten zijn om te zorgen dat het sportcentrum nog lang kan blijven voortbestaan. Maar je mag zoals altijd van ons verwachten dat we daar alles voor doen en wij staan er positief in!

Tijdens de eerste lockdown hebben wij jou een voorstel gedaan om ons te steunen en daar is gelukkig veel gehoor aan gegeven. Daar zijn wij jou nog steeds ontzettend dankbaar voor. En hoe vervelend ook, wij doen je nu weer een verzoek om ons te steunen. Deze keer willen wij jullie, uiteraard geheel vrijblijvend, drie keuzes aanbieden:

  1. Ik wil mijn abonnement opschorten. Concreet wordt de verloren tijd achter je abonnement geplaatst.
  2. Ik wil mijn abonnement voor 50% opschorten. Concreet wordt de helft van de verloren tijd achter je abonnement geplaatst.
  3. Ik maak geen gebruik van het opschorten van mijn abonnement.

Wij hopen dat je ons wilt steunen (middels optie 2 of uiteraard het liefst optie 3) maar laat heel duidelijk zijn dat de keuze geheel aan jou is en dat wij de keuze hoe dan ook zullen respecteren. Voor de mensen die voor automatische incasso hebben gekozen; wij gaan voor de maand januari wel incasseren in de eerste week van januari. De keuze die je maakt zullen wij daarna verwerken.

LET OP! Wil je ons laten weten of je gebruik wilt maken van optie 1, 2 of 3? Stuur hiervoor een mail naar: info@sportcentrumoudenrijn.nl

Los van het bovenstaande bieden wij aan alle leden van de fitness & health voor alle beperkingen die er in 2020 zijn geweest:

  1. Je krijgt als tegemoetkoming over de periode 1 juli 2020- 31 december 2020 een tegoed van € 30,- bijgeschreven waarmee je in 2021 kunt gaan padellen of tennissen (op onze binnenbanen). Of je kunt het gebruiken om in de avond te squashen. Zoals je weet mag je al gratis overdag squashen als je lid bent van de fitness & health. De tegemoetkoming zal uiterlijk op 1 maart 2021 zijn bijgeschreven.
  2. In 2021 zullen wij geen tariefsverhoging doorvoeren.

Daarnaast helpen we je ook nu graag, op afstand, om fit te blijven. Klik op hier voor de diverse mogelijkheden. Na 1 januari zullen wij ook nog nieuwe workouts/groepslessen aanbieden.

Wij danken jou in ieder geval voor al het geduld en begrip in deze bizarre tijd.

Gezond zijn en blijven heeft meer betekenis dan ooit gekregen. Op naar 2021!!!

Hele fijne jaarwisseling gewenst namens alle medewerkers van Sportcentrum Oudenrijn.

 

Rob Veldhuis

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

Scroll naar boven