fbpx

In de zomerperiode gaan we ook lekker buiten sporten!

Veel mensen gaan in de zomerperiode liever buiten sporten. Wij gaan aan deze wens nog meer voldoen. Zo kun je de voordelen van binnen en buiten sporten combineren.

Hardloopgroepen
Vanaf april mogen de leden van Sportcentrum Oudenrijn gratis mee gaan doen met de hardloopgroepen van Athletic point. Deze loopgroepen starten meerdere keren per week vanuit het Sportcentrum. Je niveau is geen probleem. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom.

Bootcamps
Bovendien gaan wij vanzelfsprekend verder met de bootcamps. Ook gaan wij met meerdere groepslessen naar buiten, uiteraard als het weer het toelaat. Is dat niet zo, dan blijven we lekker binnen. Hierdoor hebben de leden van de Fitness & Health het grote voordeel dat de lessen altijd doorgaan. De garantie dat je altijd terecht kunt en dus fit blijft.

In het nieuwe groepslesrooster vanaf april zullen al deze lessen en onze standaard lessen te zien zijn zodat je weet wanneer ze zijn.

Kortom: bij Sportcentrum Oudenrijn blijf je SUPERfit, ook in de zomerperiode.

Ben je nog geen lid? Maak dan gratis kennis met Sportcentrum Oudenrijn. Vraag een gratis dagpas aan. Vul het formulier in en klik op verzenden. Sportcentrum Oudenrijn neemt zo spoedig mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Scroll naar top