fbpx

Gewichtsbeheersing voor jongeren: 6 mei is het anti dieet dag

De Internationale Anti Dieetdag is in 1992 ingesteld als reactie op de zelfmoord van een 15 jarig Engels meisje met maat 42. Ze beëindigde haar leven, omdat ze er niet meer tegen kon dat ze ‘zo dik was’.De Anti Dieet Dag vraagt onder andere aandacht voor de ‘zinloosheid’ van diëten.

Kies voor goed, gezond en genoeg eten & drinken
Bij Lekker Pûh!!! is dat nou juist waar het om draait: zelf leren de juiste keuzes te maken op een positieve en plezierige manier. Een verandering in leefstijl voor je verdere mooie gezonde leven. Opgroeiende kinderen moeten geen dieet volgen als ze te zwaar zijn maar ze moeten leren kiezen voor goed, gezond en genoeg eten en drinken. Daarnaast minimaal een uur per dagmatig intensief bewegen en vier keer per week intensief sporten ( zoals bijvoorbeeld de jeugd fitness les bij Sportcentrum Oudenrijn ).

Wist je dat je bij Lekker Pûh!!! gratis en vrijblijvend kennis kunt maken en vragen kunt stellen? Iedere eerste en derde woensdag van de maand tussen 18-19 uur. Graag een mail naar Sjuul@lekkerpuh.net of vul onderstaand formulier in.

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is

Scroll naar boven