fbpx

Fitnessbericht n.a.v. persconferentie 8 maart

Beste sporters,

Helaas voor onze Fitness & Health nog steeds geen versoepelingen na de persconferentie van 8 maart. Ook nog geen duidelijkheid wanneer we dat wel kunnen verwachten. We hebben onderzocht of we wat kunnen doen met de versoepeling rondom het buitensporten met vier personen (op 1,5 meter), maar dat is kort door de bocht niet goed te regelen. Wij wachten (on)geduldig af wat de volgende persconferentie ons brengt.
 
Voor tennis (buiten) en padel zijn er gelukkig wel wat lichtpuntjes. Vanaf 16 maart mogen we weer met vier personen dubbelen. Voor de lessen betekent dit dat het ook weer wat leuker gaat worden.
 
Incasso
Na de volgende persconferentie beslissen we of de incasso voor april wordt uitgevoerd. Dat doen we uiteraard alleen als we in april weer mogen.
 
Thuis fit blijven
Genoeg over gezegd de afgelopen maanden. Blijf met ons meedoen. Daardoor blijf je fit en het is voor onze instructeurs ook heel motiverend om te weten dat je meedoet! De eerste video’s met antwoorden van Dorus op de gestelde vragen staan online (onder het kopje Q&A).

Klik op hier voor meer informatie over alles rondom de online-mogelijkheden.
 
Vanzelfsprekend zijn en blijven wij altijd bereid je vragen te beantwoorden. Dat kan via de mail info@sportcentrumoudenrijn.nl.
 
Houdt vol, blijf fit, blijf gezond, blijf lid!
 
Team Sportcentrum Oudenrijn

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

Scroll naar boven