fbpx

Fitnessbericht n.a.v. persconferentie 23 feb.

Beste leden,

“Ze” kunnen in ieder geval niet meer zeggen dat wij allemaal geen lange adem hebben. Poeh, wat duurt het toch lang allemaal. Geen nieuws, geen aannames, maar even de feiten. Onze fitness gaat niet open t/m 15 maart, 8 maart horen we weer meer over de periode na 15 maart. Laten we hopen dat het allemaal werkt wat er bedacht is! Wij hopen oprecht dat iedereen zich aan de maatregelen houdt. Maar ook een beetje goed nieuws. Naast de fysiotherapeut, mogelijkheden om buiten te tennissen en padellen, mogen nu ook de schoonheidssalon (Huidzinnig), de permanente make-up (Bruessing) weer open vanaf 3 maart.

Incasso
Zoals in de vorige nieuwsbrief aangegeven zouden wij nog laten weten of wij de incasso (eind februari) willen laten plaatsvinden of niet. Omdat het tot minimaal 15 maart niet mogelijk is om te sporten hebben wij besloten om het niet te doen. Eerlijk gezegd, voor ons een nieuwe aderlating (financieel) maar wij beseffen ook dat wij het simpelweg niet kunnen maken. De keuze om ons te steunen of niet, blijft gewoon van toepassing. Wij respecteren ieders keuze en kunnen niet genoeg aangeven dat wij jullie steun enorm waarderen!

Thuis fit blijven
Zoals je weet doen wij er nog steeds alles aan om je thuis fit te houden. De komende periode zullen wij onze online lessen vervolgen en vanaf maandag 1 maart gaan we er nog meer aan toevoegen. Allereerst komen op onze website trainingsschema’s voor de verschillende doelgroepen en voor verschillende niveaus. Ze zijn zo ontworpen dat je er met materialen in huis mee uit de voeten kan. Zo kan je naast de groepslessen fit blijven aan de hand van een training die je thuis uit kunt voeren. Klik hier voor meer informatie over alles rondom de online-mogelijkheden.

Daarnaast krijgen we de afgelopen periode vaker vragen over gezondheid en bewegen die wellicht bij meerdere van jullie spelen. Zoals: Hoe vaak moet ik in de week sporten? Wat doe ik tegen een stijve rug door het vele zitten? Is er een manier om mijn spiermassa te behouden nu de sportscholen dicht zijn? Om deze en andere vragen over gezondheid te beantwoorden gaan we starten met SCO: Q&A.

Stuur al je gezondheid gerelateerde vragen naar dorus.jansen@sportcentrumoudenrijn.nl. Iedere woensdag geven wij jou de antwoorden op al je brandende vragen door een nieuwe video op onze website.

Tot slot
Vanzelfsprekend zijn wij altijd bereid je vragen te beantwoorden. Dat kan via de mail info@sportcentrumoudenrijn.nl. Wij blijven vragen om jullie geduld als het gaat om het beantwoorden van alle mails. Je kunt je wellicht voorstellen dat wij veel mails ontvangen en dat kost wat doorlooptijd.

Houdt vol, blijf fit, blijf gezond, blijf lid! 

Team Sportcentrum Oudenrijn

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

Scroll naar boven