Fitnessbericht n.a.v. persconferentie 13 april 2021

Beste sporters,

Licht in de hele lange tunnel! Het stappenplan van de overheid geeft aan dat wij half mei wellicht weer wat mogen. Onder welke voorwaarden is (nog) niet duidelijk, maar wij gaan ervan uit dat dit de komende weken wel duidelijker wordt. Eerstvolgende persconferentie is volgende week dinsdag (20 april).

Thuis fit blijven
Zoals op onze social-media kanalen aangegeven, wij mogen geen online “live” lessen meer aanbieden van Facebook en Instagram. Wij hebben nu geregeld dat wij de lessen wekelijks gaan opnemen en via de website gaan aanbieden. Buiten dit is er al heel veel materiaal beschikbaar dus de keuze is reuze! Klik op DEZE LINK voor meer informatie over alles rondom de online-mogelijkheden.

Een keertje wat anders?
Wel eens nagedacht om in deze tijd ook eens een andere sport te proberen? Padel is een van de snelst groeiende sporten in Nederland. Laagdrempelig (je kunt al gauw een balletje slaan), gezellig (je speelt het met zijn vieren) en lekker buiten. Je kunt nu ook inschrijven voor padellessen die op 10 mei van start gaan. Klik op DEZE LINK voor meer informatie. Een serieuze aanrader.

Incasso
De incasso die wij normaliter eind april doen, voor de maand mei, wordt niet uitgevoerd.

Vanzelfsprekend zijn en blijven wij altijd bereid je vragen te beantwoorden, via de mail info@sportcentrumoudenrijn.nl.

Houdt vol, blijf fit, blijf gezond, blijf lid!

Team Sportcentrum Oudenrijn

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

Scroll naar boven