Fitness Leidsche Rijn

Welkom! Op zoek naar fitness in Leidsche Rijn en omgeving?

Welkom bij Fitness Leidsche Rijn!

Bent u op zoek naar een moderne sportschool in Leidsche Rijn waar u uw fitnessdoelen kunt bereiken? Zoek niet verder dan Fitness Leidsche Rijn!

Onze sportschool biedt state-of-the-art fitnessapparatuur en een breed scala aan groepslessen om ervoor te zorgen dat u zich fit en gezond voelt. Onze deskundige trainers zijn er om u te begeleiden en te ondersteunen bij het behalen van uw persoonlijke fitnessdoelen, of u nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon in vorm wilt blijven.

Bij Fitness Leidsche Rijn is er voor elk wat wils. Of u nu liever individueel traint of deelneemt aan een groepsles, wij hebben het allemaal. Van krachttraining en cardio tot yoga en Pilates, onze lessen zijn geschikt voor alle fitnessniveaus.

Bovendien bieden wij ook persoonlijke trainingssessies aan om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken en te behouden. Onze trainers werken samen met u om een op maat gemaakt trainingsprogramma te ontwikkelen dat past bij uw individuele behoeften en doelen.

Onze sportschool is gelegen in het hart van Leidsche Rijn en biedt een moderne en ruime omgeving om te trainen. Wij streven ernaar om een inspirerende en motiverende omgeving te creëren waarin u zich op uw gemak voelt en uw fitnessdoelen kunt bereiken.

Kom vandaag nog langs bij Fitness Leidsche Rijn en ontdek zelf waarom wij de beste keuze zijn voor uw fitnessreis!

Fitness

Sportcentrum Oudenrijn beschikt over een ruime fitness waar je in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer kunt sporten. Van jong tot oud en van recreant tot topsporter, wij hebben alles in huis om jou op een verantwoorde manier te laten werken aan jouw doel.
 
Wil je meer weten en zien wat wij allemaal in huis hebben? Neem dan een kijkje op deze pagina of kom een keer langs voor een rondleiding.

Groepslessen

Sport je niet graag alleen en ben je op zoek naar extra motivatie om het maximale uit jouw training te halen? Dan kan je bij ons kiezen uit één van de vele groepslessen die worden begeleid door enthousiaste en gediplomeerde instructeurs. 

Of je nou wilt werken aan je conditie, het versterken van je spieren, wilt afvallen of dat stukje mentale rust zoekt, wij hebben altijd de les die aansluit bij jouw wensen.

Personal Training

Naast onze sportbegeleiding die wij ieder lid standaard aanbieden, hebben wij ook de mogelijkheid om met een gediplomeerde personal trainer aan de slag te gaan en te werken aan jouw persoonlijke doel. Dit kan wanneer je net begint met trainen om zo een verantwoorde start te maken maar ook wanneer je al langer traint en moeite hebt met het vinden van de juiste aanpak.

Investeren in een personal trainer is niet alleen investeren in jezelf maar ook in je gezondheid en je dagelijkse prestaties. Zowel fysiek als mentaal zal je groeien wat enorm veel vertrouwen geeft en je sterker maakt dan ooit. 

crossfit, sports, fitness-534615.jpg

Bedrijfsfitness

Voor bedrijven en haar medewerkers heeft Sportcentrum Oudenrijn uitgebreide mogelijkheden voor Bedrijfsfitness. Je kunt een afgestemd pakket voor jou en je medewerkers samenstellen. Wij werken samen met Bedrijfsfitness Nederland, Fitpas, Intenz Gezondheidsplan en Bedrijfsfitness Online.

Ook is het mogelijk om met je bedrijf wekelijks of maandelijks een groepsles te volgen waarbij een programma op maat wordt aangeboden.

Health & Beauty

Na het sporten is er tijd voor ontspanning. Wil je gebruik maken van de sauna of de schoonheidssalon? Dat kan bij Sportcentrum Oudenrijn! Zowel leden als niet-leden kunnen gebruik maken van de uitgebreide gezondheidsvoorzieningen van ons sportcentrum.

 

vegetables, water droplets, fresh-1584999.jpg

Bij Sportcentrum Oudenrijn kan je terecht voor al je doelen op het gebied van gezondheid. Behalve beweging is voeding een van de grootste factoren die bepalen of je een goede gezondheid hebt. Zou je graag eens willen bespreken wat er anders kan aan je voedingspatroon? Of heb je een specifieke wens met betrekking tot voeding?

Voor al deze en andere voedingsvragen hebben wij gezorgd voor directe contacten met verschillende voedingsprofessionals.

Bij Sportcentrum Oudenrijn besteden we graag aandacht aan méér dan alleen bewegen. Sporten is belangrijk, maar er zijn natuurlijk meer dingen die bijdragen aan je gezondheid!

Wil je meer weten over wat wij op paramedisch gebied aanbieden? Klik dan op onderstaande knoppen om meer te weten te komen over ons paramedische aanbod.

Kinderopvang

Onbezorgd sporten terwijl je kind lekker aan het spelen is? Dat kan bij Sportcentrum Oudenrijn!
Onze kinderopvang is van maandag tot en met zondag geopend van 8.30 – 12.00 uur.

De regels
De kinderopvang regels bij Sportcentrum Oudenrijn zijn als volgt:

 • met elk abonnement (jaar, half jaar of kwartaal) kan gratis gebruik gemaakt worden van de opvang;
 • opgeven kan maximaal 24 uur van te voren
 • opvang is beschikbaar voor kinderen tot 6 jaar
 • 360 dagen per jaar open
 • Openingstijden: maandag-woensdag-vrijdag 7.00 uur-23.00 uur; dinsdag-donderdag 8.30-23.00 uur; weekend 8.30-17.00 uur.
 • Faciliteiten bij abonnementen vanaf 16 jaar: fitness, groepslessen, health (kleedkamers, douches en sauna), kinderopvang, squashen van maandag t/m vrijdag (tot 17.30u) en in het weekend.
Fitness & Groepslessen – Gratis proefles?

   Meer weten over ons aanbod?

   Sportcentrum Oudenrijn beschikt over een ruime fitness waar je in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer kunt sporten. Van jong tot oud en van recreant tot topsporter, wij hebben alles in huis om jou op een verantwoorde manier te laten werken aan jouw doel.
    
   Wil je meer weten en zien wat wij allemaal in huis hebben? Neem dan een kijkje op deze pagina of kom een keer langs voor een rondleiding.

   Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

   Scroll naar boven